Шпијун признао да је радио за Британце

Rainbow Six:
Griješiš! To nije ni izblizu isto! I ja bih izbjegavao srpsku vojsku kada bi ona bombardovala nekog ko je 5.000 km udaljen od Srbije i Republike Srpske. To je jasna stvar.
Francuska aktivna uloga u ofanzivnim vojnim aktivnostima po civilnim objektima u Srbiji nemaja nikakve veze sa odbranom integriteta i suvereniteta Francuske kao ni sa međunarodnim pravom, a to i jeste najjača stavka u odbrani tog oficira!

dopada mi se ova logika-
da chovek, zarad univerzalnih vrednosti, krshi svoju maticnu zakletvu.
tako, je i onaj jedan nash policajac sto sad svedoci na tom sudjenju odbio da poubija zene i decu u albanskom selu na kosovu. chak je valjda nekima i pomogao kasnije da dodju do podataka gde su ti leshevi. ili drugi policajac koji je odbio da pokopava lesheve porodice berisha, gde su ih nashe snage sve poubijale-o najmladjeg do dede.
mislim, ima poshtenih ljudi...

~Petar~:
dopada mi se ova logika-
da chovek, zarad univerzalnih vrednosti, krshi svoju maticnu zakletvu.
tako, je i onaj jedan nash policajac sto sad svedoci na tom sudjenju odbio da poubija zene i decu u albanskom selu na kosovu. chak je valjda nekima i pomogao kasnije da dodju do podataka gde su ti leshevi. ili drugi policajac koji je odbio da pokopava lesheve porodice berisha, gde su ih nashe snage sve poubijale-o najmladjeg do dede.
mislim, ima poshtenih ljudi...
Pa svakako!
A sad diplomato čistih namjera navedi nekog takvog policajca na njihovoj strani da je pomogao u traganju bar jednim srpskim nesretnikom od hiljada nestalih ups. kidnapovanih ili bar za njegovim posmrtnim ostacima!
Može i barem jedan šiptarski policajac koji je priveo barem jednog huligana iz matrovskih nemira na Kosovu!
Ajd da te vidimo koliko stojiš iza svojih riječi i principa ili je sve to samo po onoj staroj patentranoj od baba Nata Kande: Što nam je gore to mi je bolje!
a033.gif

Sto odmah ide komparacija sa drugom stranom??
Siptari su pleme sa juga, koje zivi po srednjevekovnim pravilima, i ne vidim koja je poenta uporedjivanja sa njima........bolje za nas , da nikakve paralele ne mogu da se povuku menju nama....

Ali, jadno je, da nas covek , policajac, spasi nekoliko nevinih zivota, i time pokaze svoju velicinu i superiornost nad plemenskim obicajima siptara............bude, zbog toga ovde proglasen za izdanjnika, i da mu cak prete kolege , sa kojima je ratovao , samo zato sto nije hteo da uprlja ruke nevinom krvlju.......

Tunguska-:
Da ima pravde i zakona u Srbiji svi bi oni bili osudjeni na smrtne kazne :evil:

U svim zemljama zapada se izdajnici i spijuni stranih obavestajnih sluzbi kaznjavaju sa kaznama od 20 godina robije do smrtne kazne
U zemljama zapadne Evrope,a i svim ostalim zemljama u Evropi (nemam podatke za Belorusiju,Moldaviju,Tursku...i sl. zemlje) NE POSTOJE VISE SMRTNE KAZNE.
Prvo nauci nestoo svom okruzenju,pa onda napisi.

Jel ti bese Rascanin?

:D:D

Korner zastavica:
U zemljama zapadne Evrope,a i svim ostalim zemljama u Evropi (nemam podatke za Belorusiju,Moldaviju,Tursku...i sl. zemlje) NE POSTOJE VISE SMRTNE KAZNE.

Jel ti bese Rascanin?

E,moj korner, lepo si mu objasnio , kao i ja , juce, ali...........ne vredi brate...... :roll:
Rascanin ostaje Rascanin :D

http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=3298669&postcount=11

Korner zastavica:

Jel ti bese Rascanin?

Шта се ти правиш блесав, па сигурно да званично НЕ ПОСТОЈИ СМРТНА КАЗНА, али је потпуно евидентно и јасно да сваки проваљени шпијун, онако, случајно се или "самоубије" а нарочито када себи опали метак у потиљак...

eremita:
Шта се ти правиш блесав, па сигурно да званично НЕ ПОСТОЈИ СМРТНА КАЗНА, али је потпуно евидентно и јасно да сваки проваљени шпијун, онако, случајно се или "самоубије" а нарочито када себи опали метак у потиљак...
''To nije dokazano na sudu''

;-)

eremita:

Ti jos zivis u , za tebe, izgleda najlepsim vremenima "hladnog rata" i"gvozdene zavese". :roll:
Odavno , se provaljeni spijuni vracaju u svoju zemlju avionima ,u prvoj klasi, gde pijuckaju sampanjac i grickaju cokoladu...............dok u slicnim avionima, ali u suprotnom smeru , leti reciprocitet, spijun ............. :roll:

To sa metkom u potiljak je omiljena zabava jos samo u Kini i slicnim komunistickim rajevima na zemlji.........

NIko nije pominjao "demokratske i ne demokratske zemlje" vec smrtne kazne na zapadu.
Amerika jeste zapad,ali nije Evropa.
A znam zasigurno da Kina i Iran NISU zapad u onom smislu u kome se misli.
Koliko mi je poznato (neka me isprave ako gresim) i u Rusiji ne postioji smrtna kazna.
Ipak smo svi mi EVROPA, sto je prilicno vidljivo u odnosu na sve van Evrope.

Salvantis:
E i ja sam tvrdio nesto slicno na drugom threadu pa me neki napadose kako su amerikanke lepe a italijanke ruzne. Ne znam da li je ovo italijanka, ali mi je evropa definitivno mnogo bliza srcu :D
Сећате се колега да смо са Милачетом причали о дебелим Американцима ...

Да бих остао у теми ... ова лева, Европљанка, дефинитвно би као шпијун само склизнула кроз моје шаке, и побегла, наравно ... :D :D :D

Ja mislim da je ova levo neka nasa! :D:D
Mozda Francuskinja,Talijanka,Spanjolka,Cehinja...izbor je veoma sirok. :D
No,svaka Evropljanka (izuzimajuci Britanke) je RIBETINA za 90% Amerikanki.
Inace (ovo ce ti potvrditi oni koji zive u USA ), one napucane Amerikanke sto gledamo po TVu su uglavnom ribe sa zapadne obale i to uglavnom hispano,afro...i nekog drugog porekla.
A ove na istocnoj obali su u 99% slucajeva kao ova sa slike DESNO. I uglavnom su britanskog porekla,mada ne mora da znaci. Njih stvarno ona njihova hrana ubija. Radio sam sa Amerima i to je tuga koliko se oni nezdravo hrane i kolika su im dupeta.

No,da se vratim na temu.
Verujem da je ovaj "spijun" pokusao da spase sto se spasti moze od Milosevica.
Inace...ima nas raznih.
Bito je da je nasa sluzba jurila i rokala novinare po Srbiji.

Lacibg:
Сећате се колега да смо са Милачетом причали о дебелим Американцима ...

Да бих остао у теми ... ова лева, Европљанка, дефинитвно би као шпијун само склизнула кроз моје шаке, и побегла, наравно ... :D :D :D

Gde je sad milance, kad imamo neoborive dokaze. Pogotovo je neoboriva ova amerikanka :D
A i kolega, opasne su zene spijuni, pogotovo ruskinje ;) .

Back