Spiderman II Web Browser v1.0

• Začetnik teme Začetnik teme wizard32
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
W

wizard32

Gost
Posle poprilično raspravki na ovom forumu poslušao sam savete nekih ljudi i skinuo Opera v7.51 i moram priznati da sam oduševljen.Povlačim sve ono što sam rekao za IE.

Međutim naleteo sam na nešto još bolje a to nešto je Spiderman II Web Browser v1.0 i to je nešto sasvim drugačije od onoga što sam probao(a probao sam 10ak browsera).Naime ovaj je urađen kompletno u 3D i unosi dosta života u ekran.Brzina mu je odlična i sadrži sve potrebne alatke (osim one kao što je RoboForm) pa čak i neke naprednije (photomail na primer).Pomalo je teško navići se u takvom okruženju ali kad se navikne ne menja se. Spiderman II Web Browser v1.0 nije besplatan
(za razliku od Spider-Man (TM) Web Browser 5.1.0.8 koji nisam probao) već se nudi kao demo verzija na 30 dana.
Njega možete pruzeti između ostalih sa lokacije
http://www.freewarefiles.com/programs.php?ProgramID=9557&categoryid=5&subcategoryid=51

Veličina je 6,2MB a keiran je 21.05.2004 god.

Želim Vam puno uživanja u surfu. :wink:

OK,mogao si da izneses malo vishe podataka...Brzina browsera,zahtevnost,prednosti,mane.....
-----------------------------------------------------Note from FreewareFiles: This download contains third-party adware which is installed on your computer during the installation of this program.
-----------------------------------------------------
Sta se ovo instalira?Da li si probao da ga uklonish?
Nemam vremena da ga skidam,da sam probam sta i kako,posto skidam neko cudo od 950MB tako da... :roll: pa ako neki skine,proba,neka postavi preview.

skinuo sam ga sa neta.sad mucim muke sa spijunima.
non stop mi okrece homepage i IE.ad aware ga pronadje i obrise.al opet se jave i okrenu homepage.i tako u nedogled.nekakav webhancer hteo da se instalira.taj spiderman mi dosao glave.sa neke xx adrese sam ga pronaso i lepo se proveo.pozdrav

wizard32:
Kao sto rekoh brzina mu je odlicna,istina je da zahteva minimum IE4 i bilo koji windows a sto se tice kukija nema problema proverio sam ga i pre i posle instalacije i garantovano nije stetan. :lol:
Think about it! Kakav je to vrhunski web browser koji nemoze da radi bez podrske IE4!?!?!?
Btw. ako ce kvalitet da se meri sminkom onda su stvarno dosla krajnja vremena, zar stvarno verujes da ce ti 3D browser podici surfovanje na profesionalniji nivo!?
Uostalom to Spiderman II sasvim dovoljno govori o kvalitetu.

Sasvim iskren da budem nisam do sada cuo za to ali mi neka druga iskustva govore da to ne moze biti sasvim dobro kako ga hvalite... S obzirom da je verzija 1.0 kako rece sumnjam da je mogao da bude bas neki naj kvalitet... Ipak uz sve vase hvale ostajem pri onom sto je isprobano i provjereno.. Poz.

Back