Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Cao svima! Moze li neko da mi kaze kolika je od prilike plata jednog iskusnijeg speditera u Beogradu? Treba da se zaposlim pa su mi rekli da dam predlog plate, a ja ne bih da me zeznu???
Cao svima! Moze li neko da mi kaze kolika je od prilike plata jednog iskusnijeg speditera u Beogradu? Treba da se zaposlim pa su mi rekli da dam predlog plate, a ja ne bih da me zeznu???
Iskusniji spediteri imaju klijente sa kojima rade i na osvnovu toga primeju procenat . tebi je moj savet da kazes cifru koja je pristojna ne preveluka ali ne ni mala da uletis na posao i da te prijave obavezno..E onda hvatas konce,sklapas poznanstava pravis ture i dobijes i ti koeficijent koji je dobar.
Dali si i ti iskusniji spediter...imas li agenturu? ako nisi,verovatno ces raditi kao "trkac" odnosno nositi papire i cekati,ne bih znao koliko idu plate u BG ali u Subotici to zavisi mnogo od spedicije gde radis,ajde recimo oko 22000 din mozes da ocekujes