sniperman
Zainteresovan član
- Poruka
- 356
a bre mimi šta si se navrzo na tu dečurliju? vidiš da nisu u stanju da vide šta je na slici a kamo li da diskutuju o istoj...![]()
![]()
![]()
Slusaj ovog bisera !

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a bre mimi šta si se navrzo na tu dečurliju? vidiš da nisu u stanju da vide šta je na slici a kamo li da diskutuju o istoj...![]()
![]()
![]()
To je bilo horog bacanje kroz zamisljeni dimnjak.
Ko poznaje tematiku, znace sa lakocom o kojoj jedinici se radilo, samo po vozilima koje su koristili, a po opremi i da ne govorima, iako se obicnim posmatracima sve to cini istim, a tek onaj natpis Policija, zna se ko koristi takav..... Ali ovom prilikom, radi se o "obicnim" novinarom, tako da nije ni cudno sto je pogresio/la.
Ko poznaje tematiku, znace sa lakocom o kojoj jedinici se radilo, samo po vozilima koje su koristili, a po opremi i da ne govorima, iako se obicnim posmatracima sve to cini istim, a tek onaj natpis Policija, zna se ko koristi takav..... Ali ovom prilikom, radi se o "obicnim" novinarom, tako da nije ni cudno sto je pogresio/la.
ZORO - U ovom slucaju VEST DANA nije bila da je PTJ imao akciju, nego da je pretresena kuca vojnog penzionera, za koga se sumnja da je pomagac Ratka Mladica.
Znaci, to je vazno nama koji znamo, onima koji rade u tim jedinicama, ali siru javnost uopste ne zanima koja je jedinica radila to. Za njih su to sve "specijalci", sto im ukazuje na to da je akcija bila rizicna i teska.
Zato medije nije zanimalo mnogo koja je jedinica radila taj pretres. Na B92, na primer, je precizno receno da se radi o pripadnicima PTJ-a, ali eto niko to ovde nije pomenuo.
Da repoterka je rekla da se radi o PTJ-u sto sam znao i sam, dok su drugi novinari govorili o SAJ-u sto nije bilo tacno !
Da,da.Kao i u proslosti.Pa,ti ljudi iz PTJ su uradili milion puta vise od tih tvojih "momaka od akcije"!
A AKCIJA je po meni kad se desi bas neko veliko sranje !
Kao npr ovih dana tamo u Indiji u gradu nekad zvanom Bombaju kad su teroristi zauzeli hotel „Tadž mahal" i zel stanicu itd! Njihovi spec su se jako dobro pokazali ! Iako je na zalost bilo puno smrtnih ishoda !
JSO je bio specificna jedinica i pojedine stvari nisu onakve kakve ti pretpostavljas da su.To ljudstvo ne gubi medjusobne veze tako lako,niti se tako lako rasformira.Takva jedinica nije rasformirana ako joj raselis pripadnike i promenis joj ime.Bar one pripadnike koji vrede i koje povezuju specificne veze.
Samo cu se nasmejati !
xa xa xa xa
Mozes li da mi navedes neku slicnu akciju kod nas?
I zato sto su se na Kosovu za vreme rata "provlacili", a niko nezna koliko je tih ljudi izginulo na Kosovu !
Pazi,ti ljudi nisu radili nesto,negde.Nisu oni bili sami na Kosovu.Zna se vrlo dobro ko je kad i sta radio.Znaju se i gubici,i pojedinosti u akcijama.Akcija je sirok pojam,vise ljudi,pa i jedinica ucestvuje u njima.
I,evo,ja tebe pitam,znas li neku akciju u kojoj je ucestvovao SAJ i kako je zavrseno?Ja nisam upucen i ne znam nista o tome.Ti tematiku poznajes bolje i mozes da mi kazes nesto o tome,ako hoces.