Specijalci za likvidacije....

• Začetnik teme Začetnik teme drbob
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
S obzirom na to da sam ih gledala kao dete, bezbroj puta je reprizirana, a i skoro je išla na nekoj TV, nema generacije od sedamdesetih, na ovamo koja nije odrasla na Otpisanima. Tako da nam je RTS namerno ili slučajno nametao ideju o našoj genijalnosti, a tuđoj gluposti, samo su neki izgleda to preozbiljno shvatili, pa i po novinama 2008. godine, repriziraju Otpisane. Ali, to ne bi bio problem, kad bi se čitaoci tome nasmejali i to smeće od novina bacili, ali ne, naši ljudi, odrasli na mitu o genijalnim partizanskim ilegalcima, veruju u to da su agenti CIA i mnogi drugi agenti nesrbi, kompletni idioti i da nam ne mogu ništa.

A moguli nam nesto odnosno,da li su nam uradili nesto do sada,po tebi?

Pa sta je to bre cudno. Kod nas u vojsci ima elemenata iz CIA, MOSAD, Mi6, SAS, KOBRE, ZELENE BERETKE, NINJE, GURKE, ZULU i KOZAKA. I sve je to organizovao Josip Broz Tito, koji, kako je se saznaje, i dalje ziv i zdrav, ima drvene noge i vuce konce i kroji kapu svima iz njegove bivse drzave jugoslavije. On koordinira akcijama preko svog vernog saradnika Waltera, nama poznatog kao istaknutog clana SPS-a, tj Bate Zivojinovica, a prioritet ovog mocnika je Likvidacija Velikog Mlohavog. Ovi uznemirujuci detalji su tesko dokazivi, ali ce vas i nas Kurirac u narednom periodu doneti feljton, posle opsezne akcije vrhunskih novinara-istrazivaca ovog lista.

U vreme operacije “Sablja” u Srbiju je bila ubačena ekipa specijalaca CIA koja je trebalo da likvidira nekoliko političkih lidera, a među njima Vojislava Koštunicu i istaknute članove SRS i Socijalističke partije Srbije, kaže za Kurir izvor blizak obaveštajnim krugovima.

http://www.svevesti.com/?l=sr&a=99824

Sve je moguće,ako je bilo pohapšeno 12000 ljudi....:whistling:
Šta li nas tek očekuje???:dash::dash::dash:

Sablja ce vremenom uci u istoriju kao najbolji primer suspenzije ustavnih prava gradjana i ,,latentnog" obracuna sa politickim neistomisljenicima.

Etiketa americke demokratije na tom terorizmu u domacoj radinosti nece nikad sprati ljagu pocinilaca, bas kao sto americki protektorat nije uspeo da od Pinochea napravi humanistu.

Poslednja izmena:
Sad sam tek pročitala šta si tačno napisao. :eek: Pa, momak, nećemo ovako. Ovako ćeš od sada razgovarati sa svojom devojkom, ženom, ili koga već imaš u bližoj okolini, ako imaš nekoga, ni sa jednom drugom ženskom osobom na ovom pdf nećeš, uključujući i mene.

Хахахаха...Их,тек сад прочитала...хехе.

Што лепо не кажеш да си тек у овом другом посту схватила на шта је мислио?:D

Back