Specijalci RS i Srbije »oslobodili« hidroelektranu

Pripadnici Protivterorističke jedinice MUP-a Srbije i Specijalne jedinice policije MUP-a Republike Srpske uspješno su danas izveli zajedničku protivterorističku vježbu u slučaju zauzimanja Hidroelektrane "Bajina Bašta" u Perućcu.
http://www.nezavisne.com/novosti/bih/Specijalci-RS-i-Srbije-oslobodili-hidroelektranu-212907.html
IDITE NA KOSOVO :D
Neka oslobode jednu jedinu trafiku u Prizrenu za pocetak.
А Вас двојица, седите у топлом, куцкајте и извештавајте нас шта се тамо (КиМ) дешава!

Placam porez i moj resor je zdravstvo dakle obezbedicu im sve uslove da budu zdravi i sposobni da odu na Kosovo.
Мислиш ли да ако оду на Космет у ову мисију, коју им препоручујета Вас двојица, да неће бити рањених, мртвих па асанација бојишта.
То је значи, туђ посао а твој само да их отпратиш, уз осећање лагодности што остајеш. Браво!

a sta ti ocekujes da obican gradjanin koju pusku drzao u zivotu nije, nije imao nikakvu obuku, sutra treba da ide da u rat?
nek ide prvo onaj koji je za rat obucen, koji zaradjuje pucajuci u ime ove drzave... ebem ti razmisljanje
Тако је када се цивилно служи војска.
А санитетлије и нису задужене пушком да пуцају већ да развијају санитетске станице (на нивоу чете па навише), да примају рањене, врше тријажу, обезбеђују адекватни транспорт у ратним условима, иду у пратњу рањеника (ако је потребно) до одредишта, одређују и прописују терапије, ...........итд,итд.
Значи, има посла и за ,,пушкомрзце''. И то врло озбиљног посла.

Није то лоше вежбати, чуо сам да су муслимани на почетку сукоба деведесетих били упали у неку хидроелектрану и претили да ће потопити пола подриња, не знам како су их скинули из хидроелектране.

Evo ga covek koji je "odradio taj posao" i poslusaj kako i sa kim :

Back