Specijalci hrvatske policije u Srbiji / Razno o hrvatima

Ou, izvini, nisam se setio onih sa ogranichenim intelektualnim kapacitetom, mnogo je za njih i ta jedna....:sad2:

pogresno si shvatio post. to je vise bio savet, a ne kritika. sto se mene tice samo nastavi, a ja cu ih verovatno izbegavati
ps.izgleda da veci deo foruma ima ogranicen kapacitet, cak ni ne shvata tvoje teme, makar uzimajuci u obzir broj postova.

Ovako da budem kratak nedavno se vratih iz Sibenika putovao sam poslom.Tako za ta 4 dana koliko sam bio slobodno vreme sam cunjao po okolini i upoznao par Hrvata i to bogatih isao do Murtera i Kornata.
Ali da ne duzim sve luksuzne hotele su pokupovali Nemci iAustrijanci vile Srpske mnpge su u rukama istih,zatim Hrvat jedan mi tako u prici kaze mislio sam da ce odvajanje Htvatske doneti napredak i slobodu ali lepo mi kaze Hrvatska postaje Nemacko radnicko odmaraliste.Ja mu odgovorim zato ste dobili dozvolu da proterate Srbe koje puskom nikad nebi uspeli i jos mu kazem svaki narod u istoriji dobije sto i zasluzite pa mu kazem zasto se izivljavate nad starcima po krajini i da zaboravih bio sam i Sibenskoj eparhiji tu je sediste Dalmatinske eparhije sva je isarana i ispljuvana.
Zatim to nisam znao a ni vi Hrvatski policajac ne sme zaustaviti Nemacke ili Austrijske table,ni ovo nisam znao Nemci i Austrijanci mogu uneti pun gepek piva a Cesima,Slovacima i dr na granici oduzimaju toliko o nezavisnosti i moci te bedne drzave jedino se mogu izivljavati nad onim jadnim Srpskim bakama i dekama.Dakle sve sto je rekao Vladika Nikolaj Velimirovic tacno je svako dobije sto zasluzi i BOZJA PRAVDA JE SPORA ALI SIGURNO DOLAZI.

Šta mi napriča........

Krasan ti je uzor!!!

A zasto bi dosli u Srbiju? Sta to Srbija ima a da oni nemaju? Hrvatska ima more, imaju prijateljski odnos od pamtiveka, osecaju se kao kod svoje kuce.
Na sta Srbija da peca Evropljanje? Da dodju Nemci da vide nase spomenike deci koju su oni pobili ili da jedu nase povrce iz zemlje koju su oni zatrovali? Mislis zaboravili su sta su radili i cime gadjali pa ce doci da nam za promenu malo novca ostave.
I eto ja lupetam a ti sve same pametne predloge dajes kako da privucemo Nemce :roll:

PMS :cool:

Kakva zavist i zloba, pa navodis mi Dobrinju pored Sarajeva i Bijeljinu kao primjere neke ljepote. :lol:

Elem, slozio bih se sa Serbianom, mislim da Srbija ima dosta turisticki da ponudi i lijepa je zemlja. Nema more, ali nije turizam samo more.

Napokon da neka shvata koncepciju savremenog turizma.Prošlo je doba kad se išlo na toplo more mjesec dana i izležavalo i doope na plaži čitav dan.Danas ljudi nemaju toliko odmora od jednom, ako imaju onda su nezaposleni pa ne idu na odmor, i što je mnogo važnije sa širi vidicima.Žele što više vidjeti, upoznati, a more mogu priuštiti sebi i u januaru.Postoje tropske destinacije.Ovo su zadnji trzaju turizma kakav je bio posljednjih 30-40 godina.

"Srpska elita da vodi računa i o Albancima" Petak, 15. maj 2009. 09:36

Presednik Hrvatske Stipe Mesić je u večeras emitovanom intervju za Televiziju A1 izjavio je da "srpska politička elita mora da vodi računa o Albancima na Kosovu".

Intervju je snimljen pre dva dana, tokom boravka Mesića u Makedoniji na inauguraciji novoizabranog presednika Đorđa Ivanova.

On je rekao da je "posle brutalne Miloševićeve asgresije na skoro čitavu Jugoslaviju, a zatim na Kosovo, trebalo očekivati saradnju Srbije i Kosova, međutim srpska politička elita je vodila računa samo o Srbima. Oni moraju voditi računa i o Albancima na Kosovu, i na taj način vezati Albance za Srbiju ako žele da Kosovo ostane u Srbiji".

Na pitanje o tome koliko bi bilo opasno da se podeli Kosovo, on je rekao da "ne bi bilo dobro da se podeli".

Predsednik Hrvatske je ukazao da je proglašenje nezavisnosti Kosova realnost, i da Srbija, ukoliko neće, ne mora da je prizna, ali "mora omogućiti komunikaciju ljudi i kapitala, i da taj deo funkcioniše kao i drugi delovi Evrope".

Na pitanje o prijemu Hrvatske u EU, Mesić je reka da to ocekuje već iduće, 2010. godine.

"Međutim, to nije naš krajnji cilj. Naš krajnji cilj je da se ceo jugoistok Evope, a posebno zemlje bivše Jugoslavije, uključi u EU i da otvorimo naše granice kao što su to učinile Francuska i Nemačka koje su ratovale stotinama godina", izjavio je Mesić.

http://www.mtsmondo.com/news/world/text.php?vest=134639

Jel ovaj chovek ikad kaze neshto pametno?:roll:

Poznat je po tome da vole da priča viceve:D

taj mesic ko da ima pretenzija da se ovde kandiduje
svaka druga mu o srbiji i srbima
bash me interesuje da li ce sad medjunarodne institucije shefu drzave hrvatske da dele packe jer stalno zabada nos u unutrashnje stvari druge suverene drzave
Kad je nas onaj slepac iz haga optuzio da "kochimo integrativne procese" jer negativno drzavni organi komentarishu presudu shljivanchaninu lol..paa ovo je valjda "par" stepenica iznad toga

bash me interesuje da li ce sad medjunarodne institucije shefu drzave hrvatske da dele packe jer stalno zabada nos u unutrashnje stvari druge suverene drzave
a

Kako bi RH bila primljena u EU da njen predsednik ne svira u isti rog sa međunarodnim institucijama:D

Kad je nas onaj slepac iz haga optuzio da "kochimo integrativne procese" jer negativno drzavni organi komentarishu presudu shljivanchaninu lol..paa ovo je valjda "par" stepenica iznad toga

nije da branim Mesica (laprdas) ali ovoga puta je rekao nesto pametno...
a ti si pomijesao kruske i jabuke
boldovano
1.on ne zabada u nos u poslove Srbije, niti mu je svaka druga o Srbima iz Srbije...svaka druga mu je o Bosni i Dodiku, i koliko znam s tim Srbija nema veze
2. njegovo je pravo da kaze svoje misljenje, dapace ocekuje se od njega, dati svoje misljenje o stanju u regionu, a tko je kompetentniji od njega to uciniti? nema ni jednoga na prostoru SFRJ (kad ne prica viceve)
3. nadalje, ako pocme bilo kakvo sranje na kosovu ili Makedoniji, mi smo ti koji gubimo, ode nam turisticka sezona (za nekoliko godina) jer vecina turista nepoznaje i ne zeli da zna dali je RH time pogodena ili nije
4. komentari cijelokupnog elitnog drustva Srbije na presudu dokazanom ratnom zlocincu (Sljivancaninu) i to za Vukovar pokazalo je cijelom svijetu da Srbija ne uvida masovnost zla kojeg je pocinila i ne zeli da se mjenja i ne zeli Europu
5. to sto je Mesic rekao, realnost i cinjenice su

Back