SPC puna masona

Većina ljudi ima pogrešno uverenje o masonima.
Radi tajanstvenosti njihovog delovanja.

Onda se to u neznanju zamota u oblande mističnosti,
pridodaju izmišljotine,uglavnom loše konotacije i razglaba....
Dubeći crnu rupu te mističnosti.
tako je imaju pogresno misljenje i ne znaju da se oni bave satanistickim ritualima

sam cim inicijacije je satanisticki ritual...

odakle tebi da ne? molim dokaze

ima mnostvo dokaza sta masoni rade

Због чега без доказа оптужујеш људе?

Прво, избаци неки доказ да масони обожавају Сотону.

Свакако, у ПРАВОсуђу, особа(или група особа у овом случају) које су оптужене су невине док се не докаже супротно.

Свакако, у ПРАВОсуђу, особа(или група особа у овом случају) које су оптужене су невине док се не докаже супротно.
nadji na netu ima pregrst o tome

Sta ima da se dokazuje oni to kazu za sebe

Vrlo je simpatično da se lično ti prva žališ na netoleranciju i nerazumevanje ljudi prema tvojoj verskoj opredeljenosti, a onda namlatiš gomilu neproverenih i senzacionalističkih nebuloza spram druge verske opredeljenosti, ničim izazvana.Samu sebe potireš.
Pa ne ovo je obicna vest...
a da u SPC ima masona ima ih to je to...

Na par tema sam videla da se vrlo negativno odnosiš prema njima, a neki od najvećih umova i dobročinitelja 20. veka bili su masoni, kojoj god crkvi da su pripadali.Samo me iznenađuje tvoja netolerancija prema njima, a ljutiš se kad to neko ispolji prema Jehovinim svedocima, kao i neproverene vesti(takoreći trač) koje prenosiš, opet, kad se isto to desi sa tvojom verskom grupacijom, osećaš se uvređeno.To je malo licemerno, bar se meni čini.

Back