SPC puna masona

Па шта ако су масони? Јел знате ви уопште нешто о масонима и масонској ложи? Или само препричавате глупости које сте покупили негде на гуглу или јутјубу?

Па шта ако су масони? Јел знате ви уопште нешто о масонима и масонској ложи? Или само препричавате глупости које сте покупили негде на гуглу или јутјубу?
ja znam dovoljno da bi pisala... takodje to je vest ne moja

gledala sam po netu i ne krije se puno ko su masoni... lako se istrazi...

ja znam dovoljno da bi pisala... takodje to je vest ne moja

gledala sam po netu i ne krije se puno ko su masoni... lako se istrazi...

Наравно да се зна ко су масони. Али никако да неко напише шта су масони.

Масони су група људи која се је*ено лобирала, и гурају, помажу једни друге. Углавном су то имућни људи. Не наседај на глупости да држе цео је*ени свет у шаци.

Како мислиш да су изасланици Сатане? Па Сатана се налази у теби, у мени, у свим људима. Сваки човек у себи садржи и добро и зло. И нема никаквог Сатане, Мефистофелеса, или не знам кога већ ко диктира ко ће и у којој мери да буде лош/зао.

Наравно да се зна ко су масони. Али никако да неко напише шта су масони.

Масони су група људи која се је*ено лобирала, и гурају, помажу једни друге. Углавном су то имућни људи. Не наседај на глупости да држе цео је*ени свет у шаци.

Како мислиш да су изасланици Сатане? Па Сатана се налази у теби, у мени, у свим људима. Сваки човек у себи садржи и добро и зло. И нема никаквог Сатане, Мефистофелеса, или не знам кога већ ко диктира ко ће и у којој мери да буде лош/зао.
Zna se i sta su masoni...
Svaki covek je ne savrsen i nemora biti satanista... ima i onih koji sluze Bogu na pravi nacin...
covek bira kome ce sluziti dal Satani ili Bogu...

Nije tajna da masoni rade satanisticke rituale, da obozavaju Sotonu... oni kazu Lucifera, to je to...

Poslednja izmena:
koga? jel to lepo sto si napisao?

Jeste, lepo je. A koga? Pa vas, koji u masonima vidite esenciju svakog zla na ovom svetu. Cim se pomene rec "loza" vi valjda pomislite na neku mracnu jazbinu gde masoni hodaju kao zombiji usput prinoseci ljudske zrtve jeduci im jetru i bubrege na zivo i sve tako
Mislim, komicni ste vise sa tim. Ne znam da je bilo koji mason propao, a ima toliko opakih sekti koje rade bas ono sto opisah i koje jesu pravo i iskonsko zlo na ovom svetu
Naravno, pored bankara, oni su posebna sorta :mrgreen:

Jeste, lepo je. A koga? Pa vas, koji u masonima vidite esenciju svakog zla na ovom svetu. Cim se pomene rec "loza" vi valjda pomislite na neku mracnu jazbinu gde masoni hodaju kao zombiji usput prinoseci ljudske zrtve jeduci im jetru i bubrege na zivo i sve tako
Mislim, komicni ste vise sa tim. Ne znam da je bilo koji mason propao, a ima toliko opakih sekti koje rade bas ono sto opisah i koje jesu pravo i iskonsko zlo na ovom svetu
Naravno, pored bankara, oni su posebna sorta :mrgreen:
da opasne sekte rade opasne rituale, kao i zrtvovanje dece... po tome se prepoznaju po ritualima...

Svaki covek je ne savrsen i nemora biti satanista... ima i onih koji sluze Bogu na pravi nacin...

Nije tajna da masoni rade satanisticke rituale, da obozavaju Sotonu... oni kazu Lucifera, to je to...

"Човек је наопак створ од Адама до Садама, пада на колена да му опроштења буду измољена. Хирошима и Нагасаки, Содома и Гомора, годинама и еонима, а ти тражиш зло у демонима."

Какво бре обожавање Сотоне?

Људи су имућни, лобирани - јаки, и други их мрзе због тога.

po cemu opasni :rotf: :zcepanje:

a nisu opasni masoni koji zrtvuju deci i klanjaju se Satani?

jedino ako si ti satanista pa sve vidis naopacke

jedino satanistima smetaju dobri ljudi

Јеси ли ти видела то жртвовање? Јеси ли присуствовала некада да се лично увериш у то? Јел верујеш туђој глупости? Наседаш на туђе лажи?

Ево нпр. сад ја да кажем да су Јеховини сведоци највеће зло. И да измислим њихове ритуале и све пратеће ствари. И раширим пропаганду против њих по нету, јер ми, ето, не одговоарају. Хоћеш ли поверовати и у то?

"Човек је наопак створ од Адама до Садама, пада на колена да му опроштења буду измољена. Хирошима и Нагасаки, Содома и Гомора, годинама и еонима, а ти тражиш зло у демонима."

Какво бре обожавање Сотоне?

Људи су имућни, лобирани - јаки, и други их мрзе због тога.
Sotona je Isusa kušao carstvima/bogatstom.

Otkud ti to da masoni obožavaju Sotonu,Lucifera i satanističke rituale ?

Koliko ja znam, jedan mason moze da prica o svom, ali ne sme o tudjem clanstvu. Bas zbog toga su i dalje u neku ruku tajno drustvo.

Ne bi me cudilo da je propaganda.
Većina ljudi ima pogrešno uverenje o masonima.
Radi tajanstvenosti njihovog delovanja.

Onda se to u neznanju zamota u oblande mističnosti,
pridodaju izmišljotine,uglavnom loše konotacije i razglaba....
Dubeći crnu rupu te mističnosti.

Back