SPAWANJE

• Začetnik teme Začetnik teme Sizzlym
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Meni je u proseku 8h spavanja dnevno sasvim ok... ne treba mi ni vise ni manje... nisam pravio neke extra rekorde mislim da je najvise nespavanja bilo dva dana i jedna noc dakle nekih 36-40h...

Ne mogu a da ne iskomentarisem ovog sa rekordom od 120sati spavanja... mislim stvarno koga bre ti farbas to je bre pet dana spavanja morao si bar vodu da pijes.... e svasta cu ovde cuti i videti... :?

Dovla:
Meni je u proseku 8h spavanja dnevno sasvim ok... ne treba mi ni vise ni manje... nisam pravio neke extra rekorde mislim da je najvise nespavanja bilo dva dana i jedna noc dakle nekih 36-40h...

Ne mogu a da ne iskomentarisem ovog sa rekordom od 120sati spavanja... mislim stvarno koga bre ti farbas to je bre pet dana spavanja morao si bar vodu da pijes.... e svasta cu ovde cuti i videti... :?

ama lupio sam za 120 sati,nisam ocekivao da ce neko stvarno da poveruje.... :shock: :p

ja bih mogla da spavam 120h... :-? salim se naravno,ali mogla bih bas,bas dugo da spavam kad me niko ne bi budio.odavno planiram da kazem svojima da me puste jednom da spavam koliko hocu,pa da vidim...rekord mi je da sam legla u pola 12 a tata me probudio u pola 3 i ja nisam htjela da ustanem :shock: a nije bilo nikakvog lumpovanja ni nista,sasvim obican dan... :?

Spavam iskljuchivo na stomaku...ponekad zgrchena kao beba u stomaku,malo vishe onako na boku....
Treba mi 10 sati da bih bila normalna...a rekord bez budjenja bio mi je 18 sati.. :mrgreen:
Obozhavam da spavam i mnogo stvari u zhivotu propustim zbog toga... :p

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back