Spavate li popodne?

Samsonight

Elita
Poruka
15.760
Ima nas koji odspavamo popodne i preporođeni smo, i ima nas onih koji znaju da su žešće smeće ako sklope svoje oči na duže, i onda se mrzimo do kraja dana, i mislimo kako je najbolje da nikad više ne dremnemo popodne. Neki su ekstra nakon kratke dremke, a neki smo baš NIKAKO, nikako više ne spavati popodne.
Kako i kad, tj. da li uopšte dremnete?
Kakvi ste nakon dremke?
Imamo ova dva druga, i baš su plastično opisali prednosti i mane spavkanja kratko popodne.
Relax, take it easy!

U poslednje vreme se budim oko 5:30, nemam dremke do vreme za spavanjac. To je obično oko izmedju 23:00 i 00:00. Budim se odmoran.

Izbacio sam šećer, masno, so, uveo kurkunu, magnezijum, preporodjen čovek.

Inače volim da se budim rano da bi ceo dan iskoristio.

Ne gotivim ljude koji prespavaju pola dana, odnosno legnu u 23 uveče a probude se u podne. To su za mene teške lenčuge i provereni vampiri i njih izbegavam.

Čudna stvar, je dalmatinska "fjaka" / španjolska "siesta".
Nakon posla i ručka prilegneš 20 - 30 minuta i prisiliš se ustati.
Da, teško je, ali nakon 15 minuta si kao novi.
Ne bi bilo prvi put da mi se dogodilo, samo što ja izgasim alarm i nastavim spavati, a možda ne bih trebao.
Moja zla, pokojna baba, koja je imala sotonske papke i rep u strelicu, tako je radila, duboku starost je doživjela.

Pa eto... ako pomaže Luciferovim minionima poput babe Pavke, možda pomaže i čestitim ljudima.

U poslednje vreme se budim oko 5:30, nemam dremke do vreme za spavanjac. To je obično oko izmedju 23:00 i 00:00. Budim se odmoran.

Ne gotivim ljude koji prespavaju pola dana, odnosno legnu u 23 uveče a probude se u podne. To su za mene teške lenčuge i provereni vampiri i njih izbegavam.
A ja ne volim takve kao ti, koji jedu kurkumu i seru svima o zdravoj ishrani.

. . . , bravo, i kafu izbaci i bices ko nov✅

Ima nas koji odspavamo popodne i preporođeni smo, i ima nas onih koji znaju da su žešće smeće ako sklope svoje oči na duže, i onda se mrzimo do kraja dana, i mislimo kako je najbolje da nikad više ne dremnemo popodne. Neki su ekstra nakon kratke dremke, a neki smo baš NIKAKO, nikako više ne spavati popodne.
Kako i kad, tj. da li uopšte dremnete?
Kakvi ste nakon dremke?
Imamo ova dva druga, i baš su plastično opisali prednosti i mane spavkanja kratko popodne.
Relax, take it easy!
Spavam, ujutro , pozurim da sve uradim, malo treniram, obaveze obavim i popodne odmaram,odspavam malo i ponovo imam energije.

Back