Microwave
Buduća legenda
- Poruka
- 28.623
kolko ono beše ćuti teta Sida? destak godina?nemam pojma
u ove dve god sve ok.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kolko ono beše ćuti teta Sida? destak godina?nemam pojma
u ove dve god sve ok.
Ja imam klip sa tudjom zenom bez kondoma..(bez njenog lica)
al smo u semi vec 2god a i znam da spava samo s,mnom i svojim muzem.
Joj, kak je to nemoralno
Cekaj,ako je covek samo spavao,sta ce im onda zastita?![]()
gospodjo, sto se mene tice smatrajte se hebanom![]()
Inteligentni ljudi čak i ako su u dugoj vezi ili u braku, jednom rečju monogamni koriste sredstva zaštite da bi izbegli neželjenu trudnoću.Vođenje ljubavi sa tuđom ženom, nezavisno od moralnog aspekta, bez kondoma pored takođe neželjene trudnoće nosi rizik od nezgodnih bolesti, jer možda pored žene i muž šara, a ako je bistar kao tvoj poznanik po pitanju zaštite rizikuje gadne zaraze.
Upravo razvratnik kao tvoj poznanik bi trebao da bude oprezniji.Čestitom čoveku nije potreban toliki oprez.![]()
Mislim, drug mi rekao
I ima decu, ima i ona, i nisu pazili a uopšte nemaju nameru ići dalje od kres šeme. Ili neko tu laže?
Milion problema ako ostane trudna..![]()
Kad god sam imao sex sa tuđom ženom nikad nisam koristio kondom !
Niti su me one na to prisiljavale.
Padalo mi je na pamet, ali je ostalo u domenu razmišljanja.
Rukovodio sam se logikom - punoletna je, valjda zna šta radi !?
Mislim, drug mi rekao
I ima decu, ima i ona, i nisu pazili a uopšte nemaju nameru ići dalje od kres šeme. Ili neko tu laže?
Milion problema ako ostane trudna..![]()
da li ti to nama insinuiraš da je kolega Eš...pardon, poznanik...baboyebac?Ta situacija u kojoj žena u zrelim godinama ostaje u drugom stanju posle jednog kresanja je u domenu naučne fantastike.
To je laž koja se koristi u časopisima za razularene klinke u vaspitnim rubrikama, da bi se držale pod kontrolom i koliko toliko svoju reprodukciju u mladim godinama svele na razumnu meru.
U školama ne postoji sexualno vaspitanje, a i roditeljima kod kuce je neprihvatljivo da sa decom razgovaraju o ,,tabu,, temama, tako da su klinke prepuštene stihiji, pa je svako zastrašivanje na tu temu razumljivo.
Ali odrasloj gospoji na ivici starosti koja u zrelim godinama ima ,,sreću,, da zatrudni posle jednog sexa ( osim ako nije svaki dan uzimala po gutljaj, dva) preporučujem da se mane ćorava posla i da ostatak zivota poveri društveno korisnom radu.
da li ti to nama insinuiraš da je kolega Eš...pardon, poznanik...baboyebac?![]()
Ta situacija u kojoj žena u zrelim godinama ostaje u drugom stanju posle jednog kresanja je u domenu naučne fantastike.
To je laž koja se koristi u časopisima za razularene klinke u vaspitnim rubrikama, da bi se držale pod kontrolom i koliko toliko svoju reprodukciju u mladim godinama svele na razumnu meru.
U školama ne postoji sexualno vaspitanje, a i roditeljima kod kuce je neprihvatljivo da sa decom razgovaraju o ,,tabu,, temama, tako da su klinke prepuštene stihiji, pa je svako zastrašivanje na tu temu razumljivo.
Ali odrasloj gospoji na ivici starosti koja u zrelim godinama ima ,,sreću,, da zatrudni posle jednog sexa ( osim ako nije svaki dan uzimala po gutljaj, dva) preporučujem da se mane ćorava posla i da ostatak zivota poveri društveno korisnom radu.
Video sam ga malopre u prolazu, rekoh mu kroz osmeh "Šta ima?" a on "Ma sve ok, znala je šta radi". Pošto smo bili u brzini još dobacim "Malo se igrala s tobom" a njegov odgovor je "Ženska posla" i kez
Žene nas ebu kada hoće i kako hoće![]()
...eto i pored sve tolerancije ipak ISTINA![]()
Sve je to uzajamno i veoma primamljivo za obe strane, jer bez toga bi bilo bljutavo i ličilo bi na ravnu liniju na ekg-u. Obostrano učestvujemo sa velikim žarom u tim igricama. Zar ne?Video sam ga malopre u prolazu, rekoh mu kroz osmeh "Šta ima?" a on "Ma sve ok, znala je šta radi". Pošto smo bili u brzini još dobacim "Malo se igrala s tobom" a njegov odgovor je "Ženska posla" i kez
Žene nas ebu kada hoće i kako hoće![]()
april u beogradu