Spavao sa raspadnutim lešom žene nekoliko meseci

Da li neko mozda zna sta bi sa onim slucajem/nekrofilom koga su uhvatili pre koju godinu tako sto je devojka s kojom je spavao nakon sto su se upoznali u Stefan Braunu dobila neke bakterije koje se razvijaju iskljucivo na lesevima, pa su uhvatili i mladica, i nasli mu (ako se secam) u stanu spakovan les?
Takodje sam nacuo da je sin nekog funkcionera MUP-a i da su mu leseve zapravo pribavljali, ali nista nakon toga nisam procitao i cuo o tom slucaju.

Ako je upleten neko iz MUP/DB to me i ne cudi ali slucaj je prilicno grozomoran da se tek tako predje preko njega.

Neko zna nesto?

Ma na stranu to, ali pazi kakav je to tip:

STANKO Đorđević poznat je organima gonjenja, pravosuđu i najširoj javnosti još od 2. jula 2002. godine kada je u podrumu jedne stambene zgrade Kraljevu uhapšen zbog bludničenja nad šestogodišnjom devojčicom!

Možda i tragičan ishod, tom prilikom, sprečili su stanari i prolaznici koji su tako žestoko nasrnuli na napasnika da ga je od linča spasla – policija.

Samo mesec dana kasnije, Đorđević je u tadašnjem Okružnom sudu osuđen na tri godine zatvora, što je za to krivično delo tada bila i – maksimalna kazna.

Ne postoji zakon koji može valjano da osudi ovakvog manijaka.

Policija tada NIJE došla na vreme.

Trebalo je da zakasne malo, po običaju i da dopuste zvršetak opravdanog linča ovog debila.
Ko zna, možda bi i ova nesrećnica iz Crne hronike danas bila živa.

Da li neko mozda zna sta bi sa onim slucajem/nekrofilom koga su uhvatili pre koju godinu tako sto je devojka s kojom je spavao nakon sto su se upoznali u Stefan Braunu dobila neke bakterije koje se razvijaju iskljucivo na lesevima, pa su uhvatili i mladica, i nasli mu (ako se secam) u stanu spakovan les?
Takodje sam nacuo da je sin nekog funkcionera MUP-a i da su mu leseve zapravo pribavljali, ali nista nakon toga nisam procitao i cuo o tom slucaju.

Ako je upleten neko iz MUP/DB to me i ne cudi ali slucaj je prilicno grozomoran da se tek tako predje preko njega.

Neko zna nesto?

http://forum.krstarica.com/showthread.php/361898-Moc-privilegije-i-pravda-u-Srbiji

nista se ne zna, samo su susjedske novine objavile clanak ....

Hvala, nisam znao da je bila tema, sad sam se setio kad sam video ovu novu, a nisam bio ni siguran da li sam dobro upamtio sve detalje - ali jesam, samo sam pomesao vojsku i DB (mada je isto).
A vec je proslo i dosta godina, ja mislio godinu-dve, a ono 4 god.

Sve u svemu nikom nista. Cak nije ni kaznjivo po zakonu (ako nisi ubica lesa). Strasno.

Hvala, nisam znao da je bila tema, sad sam se setio kad sam video ovu novu, a nisam bio ni siguran da li sam dobro upamtio sve detalje - ali jesam, samo sam pomesao vojsku i DB (mada je isto).
A vec je proslo i dosta godina, ja mislio godinu-dve, a ono 4 god.

Sve u svemu nikom nista. Cak nije ni kaznjivo po zakonu (ako nisi ubica lesa). Strasno.

prodaja leseva je kaznjiva po zakonu !!!

proces je trebao biti otvoren, nije maloletno lice bilo u pitanju !

ljudi, gde vi nalazite ove vesti? lolita, onaj sto je silovao dedu, pa deda sto je silovao kera, sad i ovo... ebt :confused:

Ma na stranu to, ali pazi kakav je to tip:

Ne postoji zakon koji može valjano da osudi ovakvog manijaka.

Policija tada NIJE došla na vreme.

Trebalo je da zakasne malo, po običaju i da dopuste zvršetak opravdanog linča ovog debila.

Ko zna, možda bi i ova nesrećnica iz Crne hronike danas bila živa.

bas sam to hteo da napisem, ta policija uvek radi sve pogresno :neutral:
VRATITE SMRTNU KAZNU!!!

...na nekom suludom nivou meni je ovo romanticno...da sam procitala u nekoj knjizi svidelo bi mi se garant...

Ако ти је и на сулудом нивоу романтично,ти онда имаш неких проблема...
Ако би ти се свидело,макар мало,онда опет имаш неких проблема...
Ти се беше она што брани цигане на теми ''ром избо Србина'' и заговараш Србију за све?

ljudi, gde vi nalazite ove vesti? lolita, onaj sto je silovao dedu, pa deda sto je silovao kera, sad i ovo... ebt :confused:

bas sam to hteo da napisem, ta policija uvek radi sve pogresno :neutral:
VRATITE SMRTNU KAZNU!!!

Dozivotna je bolja, mucis ga dok ne umre... Svestan da ne moze napolje, ne zna zasta zivi...
Iskreno, smrtna kazna je spas za ovakve pocionioce...

Back