SPAVA MI SE

morski covik

Iskusan
Banovan
Poruka
6.426
vodite ljubav, sexate se, krešete, udarate jajcima, izaberite koji oćete naziv. došli ste iz provoda, malo vina malo hrane, hrane baš malo, ona se napalila već u autu. u stanu skidate, kidate odjeću padate na postelju kreće obostrana radnja, mrak je( to ne volim)i ide to neko vrime onda čujem odozdo , iz mraka, SPAVA MI SE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
triba poštovat umorne ali to daje neku poruku

prva mi padne na pamet..... loš sam *****
druga.........................................mali mi je, dosadno joj je, dobro to je isto ka i prvo
umorna?
pogledam na sat, 3 ujutro, laknulo mi, stvarno joj se spava, mislim logično je a i tješi

pitanje je za žene, šta se dogodilo , ima li još koja opcija?:D

meni nista ne pada na pamet..kad se napalim,jos ako sam popila,nema nikakvog spavanja..zaista ne znam sta bi mogao biti razlog...osim mozda mucnine od alkohola.ali ja i nisam neko merilo.

Mozda ces da joj izbacis svo pivo na usta dok se tucate pa je to skapirala i zaspala?

ne izlazim s pivopijama ženskog roda. moja dama pije samo visokokvalitetno vino , naravno u buteljama i to u malim količinama. pa nisam ja niko iako je sad pitanje uzroka problema. ja nekako tipujem da mi je mali i dosadan. znaš ono mal a radi, dosadaaaaaaaaaaaaan ko komarac u vrućoj litnjoj noći

ne izlazim s pivopijama ženskog roda. moja dama pije samo visokokvalitetno vino , naravno u buteljama i to u malim količinama. pa nisam ja niko iako je sad pitanje uzroka problema. ja nekako tipujem da mi je mali i dosadan. znaš ono mal a radi, dosadaaaaaaaaaaaaan ko komarac u vrućoj litnjoj noći

Pa mozda treba da pocnes da izlazis sa pivopijama a ne sa vinskim snobicama?

- - - - - - - - - -

To vino i to, mogu zamisliti kako ti cepidlaci i zakera na sarama na carapama.

Back