Spasitelj (Jesua,Isus) je govorio nasim jezikom a pricesce je ostatak kanibalizma

Bethlehem (Arabic: بيت لحم‎ About this sound Bayt Laḥm (help·info) or Bēt Laḥm, lit "House of Meat"; Hebrew: בֵּית לֶחֶם‎ Bēṯ Leḥem, Modern: Bet Leḥem, IPA: [bet ˈleχem], lit "House of Bread;
Kuca hleba. Lehem=hleb. moguce da je grcko m=b Lahb,Leheb

'House of Bread' in Hebrew and Aramaic, 'House of Flesh' in Arabic."
Lachmo was the Akkadian god of fertility

Bethlehem (Arabic: بيت لحم‎ About this sound Bayt Laḥm (help·info) or Bēt Laḥm, lit "House of Meat"; Hebrew: בֵּית לֶחֶם‎ Bēṯ Leḥem, Modern: Bet Leḥem, IPA: [bet ˈleχem], lit "House of Bread;
Kuca hleba. Lehem=hleb. moguce da je grcko m=b Lahb,Leheb
'House of Bread' in Hebrew and Aramaic, 'House of Flesh' in Arabic."
Lachmo was the Akkadian god of fertility
Lepo je to sto je Isus govorio nasim jezikom,
al' kojim nasim ti govoris?

Objasnjavamo da je tema "mi Srbi smo sve na svetu" bila procvetala i uvenula pre nego sto je svaka baba u Srbiji priznata za mudriju od svih mislilaca sveta.
Koliko ti diskusionih objasnjenja treba?

Uopce se ne radi o tome da smo mi Srbi sve na svetu,to vi ironizirate iz pakosti,zavisti ili neznanja,svakako autodestruktivno. Ja sam prilcino jasan u svojim stavovima,i tvrdim da su Srbi ratnicki arijevski stalez.Kao takvi imaju veliku slavu,vole slobodu,privilegije,nerad i zavist.Sve sto su i vase osobine,ja malo tu odstupam jer radim i nemam zavist. Ja sam za to da se sagovornik ne omalovazava bez sudjenja,tj diskusije. Vi me nicim ne napadate sem formalno,nevezano za konkretne stvari,a to je nedopustivo ako drizte do sebe kao do postenih diskutanata. Ako se spustate na nivo neke babe sa pijace,nepismene,pa klevecete a necete na naucnom nivou,argumentima onda je to vase pravo da se brukate,jer izgleda drugacije ne znate.Ja iza svojih stavova stojim,i branim ih,a koliko uspjesno,izvolite udjite u diskusiju.Ali ne,vi necete diskutovati,ali omalovaziti bez osnova hocete. Eto reci konkretno bilo sta sto tvrdim da nije istina! Dokazi to. Vjera da nas nigdje nema,da smo nebitni i nepostojeci je dominentna ali kao neokorteksni propagandi rat cije su posljedice mene zaobisle jer sam autokefalan,samoglav,mislim svojom glavom za razliku od vas. Vi niti znate a u sta ste nekriticki povjerovali dogmatsko vjerski branite,opet ne argmentima,a iz istih pozicija i napadate moje tvrdnje koje su sasvim naucne i baziraju se na naucnim osnovama. Ma koliko da je istorisjska nauka podlozna politickim manipulacijama,a vi u nemogucnosti da primjenite u praksu tu cinjenicu:lukaviji,pobjednici,bezakonici pisu i istoriju!

Uopce se ne radi o tome da smo mi Srbi sve na svetu,to vi ironizirate iz pakosti,zavisti ili neznanja,svakako autodestruktivno. Ja sam prilcino jasan u svojim stavovima,i tvrdim da su Srbi ratnicki arijevski stalez.Kao takvi imaju veliku slavu,vole slobodu,privilegije,nerad i zavist.Sve sto su i vase osobine,ja malo tu odstupam jer radim i nemam zavist...
Ovo mi se vrlo svidja. Ti do duse malo zaostajes. Ali mi smo idealni.
Jos da nam neko parafira taj staleski cin - pa da bude kako i ti kazes i kako bi smo i mi hteli da je.

Odmah se vidi koga mrzi da cita! Ne znam sta onda radis na formu. A,da covjek je i socijalno drustveno bice,pa nizi slojevi duhovni makar i tracali,klevetali.. samo da se nekome obracaju.
Nego ovako cemo Stanislave...
Pre nego sto je tvoja vrednoca pocela da misli covecanstvo je uveliko steklo nekoga iskustva sa debatama.
Pa da mi sada ne elaboriramo ponovo najpopularnije stavove po ovim temema u savremenoj siciologiji,
niti okean alternativa danasnjih slodnih strelaca...
Hajde ti nama lepo a ukratko izdeklamuj generalni zakljucak!

Ako nisi shvatio, evo ovako:
Recimo da si ti u pravu u svakoj svojoj tvrdnji od Isusovog oca, preko jezika, pa sve do kanibala.
I da je svaki termin onakav kakvim ga ti tumacis i lingvisticki i smisaono...

Sta dakle mi (covecanstvo) ili bar onaj deo covecanstva koji ima slicne stavove tebi - dobijamo/dobijate time!!!
Jer nije lepo da se svadjamo oko posla koji nije "profitabilan".

Naravno da je profitabilno. Ne doduse u materijalnom smislu,vec u duhovnom. Sirenje vidika pomaze pojedicnu i svima da realno gledaju na svijet i ljude oko sebe,da ne robuju predrasudama i glupim pravilima,pa samim tim se poboljsava kvalitet zivota,a iznad svega nema camotinje,depresije,ocajanja...u tom naucnom naboju otkrivanja istorije i istorije religija... Sto znas vise bogatiji si. U skladu si sa Bogom koji sve novo tvori,stvara...tada istinski nalikujemo na Boga. naucnici kada god nadju novu teoriju osjecaju blagodat,divan osjecaj identican dobrim djelima. Dakle sveti rad! Kao sto se u sex smisku svrsi,pa u tim trenucima nastupa divan osjecaj,ako znas o cemu pricam(posto su ovde mnogi kastrirani duhom)tako je i sa svrsavanjem u naucnom pogledu.trazis,trazis=nadrazaj,i kada se skupi dovoljno podataka,uporedis dodjes do zakljucka...Doduse vjerujem da ne znas o cemu pricam,jer to treba dozivjeti :)

...Doduse vjerujem da ne znas o cemu pricam, jer to treba dozivjeti :)
Vidis Stanislave, hvala ti ko bratu na ovako jasnom i nadasve "originalnom" objasnjenju.

Samo za takvu praksu nema koristi od foruma,
nego se raspise konkurs ezotericno sposobnih kadeta za skolu levitacije po duhovnim sferama.

Uzgred, konkurencija ti je zeeeeestoka.
Pocevsi od dvomilenijumskih pa do odjucerasnjih ponudjaca.

Back