- Poruka
- 11.784
Točno.
Rođen u Nišu ..
nije u Nisu nego u Vinci..Spasivoje od Vincu.....a Vinca je zapravo vitlejem...vitla,vitlati,vinuti,vinca i tako......

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Točno.
Rođen u Nišu ..
Jeste, tako se to i pise po Da Vincijevom kodu.nije u Nisu nego u Vinci..Spasivoje od Vincu.....a Vinca je zapravo vitlejem...vitla,vitlati,vinuti,vinca i tako......![]()
nije u Nisu nego u Vinci..Spasivoje od Vincu.....a Vinca je zapravo vitlejem...vitla,vitlati,vinuti,vinca i tako......![]()
Ja vas razumijem. A sta da prigovorite kada je to nemoguce,sem da kritikujete samo formu,nacin iznosenja tema..
Lepo je to sto je Isus govorio nasim jezikom,Bethlehem (Arabic: بيت لحم About this sound Bayt Laḥm (help·info) or Bēt Laḥm, lit "House of Meat"; Hebrew: בֵּית לֶחֶם Bēṯ Leḥem, Modern: Bet Leḥem, IPA: [bet ˈleχem], lit "House of Bread;
Kuca hleba. Lehem=hleb. moguce da je grcko m=b Lahb,Leheb
'House of Bread' in Hebrew and Aramaic, 'House of Flesh' in Arabic."
Lachmo was the Akkadian god of fertility
stanislave iscitaj pravilnik
Objasnjavamo da je tema "mi Srbi smo sve na svetu" bila procvetala i uvenula pre nego sto je svaka baba u Srbiji priznata za mudriju od svih mislilaca sveta.osnovo pravilo foruma je da se diskutuje.ja sam uvijek za to,vi niste.prema tome ne znam sta ovde radite?
Objasnjavamo da je tema "mi Srbi smo sve na svetu" bila procvetala i uvenula pre nego sto je svaka baba u Srbiji priznata za mudriju od svih mislilaca sveta.
Koliko ti diskusionih objasnjenja treba?
Ovo mi se vrlo svidja. Ti do duse malo zaostajes. Ali mi smo idealni.Uopce se ne radi o tome da smo mi Srbi sve na svetu,to vi ironizirate iz pakosti,zavisti ili neznanja,svakako autodestruktivno. Ja sam prilcino jasan u svojim stavovima,i tvrdim da su Srbi ratnicki arijevski stalez.Kao takvi imaju veliku slavu,vole slobodu,privilegije,nerad i zavist.Sve sto su i vase osobine,ja malo tu odstupam jer radim i nemam zavist...
Ma kakvi, ja potpisujem odmah da sam badza kojega mrzi i da cita jer mu se moze. Al' meni nece niko.http://forum.krstarica.com/showthread.php/614213-Serbin-je-ratnik-od-antike-do-danas
Citaj temu,pa kada naidjes na nesto sto ces lako dokazati da je laz javi mi pa da to branim!
Ma kakvi, ja potpisujem odmah da sam badza kojega mrzi i da cita jer mu se moze. Al' meni nece niko.
Nego ovako cemo Stanislave...Odmah se vidi koga mrzi da cita! Ne znam sta onda radis na formu. A,da covjek je i socijalno drustveno bice,pa nizi slojevi duhovni makar i tracali,klevetali.. samo da se nekome obracaju.
Vidis Stanislave, hvala ti ko bratu na ovako jasnom i nadasve "originalnom" objasnjenju....Doduse vjerujem da ne znas o cemu pricam, jer to treba dozivjeti![]()