LindaLee
Elita
- Poruka
- 22.197
Ja sam bre siroma' a i nisam gastarbajter, vise sam za neki prosek![]()
nema veze,lep si ko iz cecinog spota

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja sam bre siroma' a i nisam gastarbajter, vise sam za neki prosek![]()
nema veze,lep si ko iz cecinog spota![]()
Naravno. Zar je postalo normalno udati se za neznanca koji moze biti skriveni alkoholicar, sadista, pedofil?
Meni licno je neverovatna prica o vencanju sa neznancima usled novcanih nevolja. Zar nije normalno traziti posao? Poznajem bogatije muskarce i cure iz siromasnijih porodica ali nikada nisam cula da bi neko od bogatih momaka pazario zenu ili siromasna cura uzela napoznatog tipa jer je isti izvoljeva kupiti za suprugu i time resiti muka nju i njene roditelje penzionere.
Odakle vadi garanciju da siromasnu zenu nece zaludeti novac isto k'o i njenu prethodnicu po logici - daj mu vlast pa mu slusaj glas...od kada je uopste nedostatak novca garancija postenja i dobrote? Mozda je dokaz lenjosti i skrivenog koristoljublja, ko zna...
Rekla bih da ljudi nisu nacisto kakav rizik preuzimaju na sebe kad se formalno povezu sa osobom cije sklonosti i navike ne poznaju dovoljno ali negde je lakse potraziti razlog propalog braka u rdjavom karakteru bivseg supruznika a ne u motivima sopstvenog izbora, mozda bi bilo dobro da se zapita odakle tolike sponzoruse u njegovom zivotu...ne pijem pricu o ogromnom procentu lakih zena koje kao terijeri kidisu na tudju platu...to je izgovor.
Ja znam nekoliko bračnih parova koji su se prije vjenčanja vidjeli svega par puta i žive srećno decenijama. Opet sa druge strane neki su se zabavljali godinama a brak im nije uspio. Nema pravila. Ne mislim da iko govori o "kupovini" mlade. Ali brakova iz interesa ima koliko hoćeš. Bogati uvijek privlače sponzoruše.
Jedino brak iz prinude nije dobar. Sve sto je zasnovano na slobodnoj volji dvoje ljudi a ako time ne ugrozavaju nikoga treceg je ok.
и шта сад, то је добро, (брак из интереса) јер ето, тога има?
е није доброи тачка
Ne ali postoji potreba da se voli i bude voljen.ајд сад
емотивни интерес не постоји
постоји само материјални интерес
Ne ali postoji potreba da se voli i bude voljen.
и шта сад, то је добро, (брак из интереса) јер ето, тога има?
е није доброи тачка
Tačno tako.Jedino brak iz prinude nije dobar. Sve sto je zasnovano na slobodnoj volji dvoje ljudi a ako time ne ugrozavaju nikoga treceg je ok.
ајд сад
емотивни интерес не постоји
постоји само материјални интерес
Slobodno nazovi to kako hoćeš ako ti se moj termin ne sviđa.
Pričamo o interesu u zajednici bez ljubavi , gde ne želimo materijalnu korist, već korist kojom zadovoljavamo svoje potrebe i emocije.