NajboljaDrugarica
Iskusan
- Poruka
- 6.415
Ne,je l bi voleo da jesamTi si pedofil?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne,je l bi voleo da jesamTi si pedofil?
Koja to nauka?
Daj neki izvor.
Ne,je l bi voleo da jesam![]()
Izvora je sve manje, zagadili ljudi.
http://disinfo.com/2013/08/happy-water-crystals-debunked-as-pseudoscience/
- - - - - - - - - -
Kako nisi kada kazes da si izmastala ceo perverzni scenario.
After the lengthy review of Emoto’s research methods and results, I have come to believe that Dr. Emoto is offering pseudoscience to the masses in the guise of defensible research.
...meni ona nije pisac...makar ne pisac cija bih dela drzala u kucnoj biblioteci...
...za mene je bolest licna stvar...promocije ne shvatam, patnje sa celim svetom ne razumem, zapravo mislim da nema niceg licnijeg od toga...
...prizivanje bolesti...ne verujem...kao sto u boga slabo verujem jer ako postoji kako dopusta takvu patnju...naravno da su lepe misli zivotni stimulans koji cini mir a mir je cesto povezan sa zdravljem u sirem smislu ali genetika, celije, taj mikrokosmos zvani telo svakako ima svoja pravila po kojima funkcionise ili ne funkcionise...
...o smrti mislim da je uzvisena promena stanja...verujem u energiju, u kosmos, u duhove onih koji su pre nas ziveli, za mene postoje dva pravila, jedno je knjiga/film Kao voda za cokoladu a drugo je pesma My way...verujem da sam ono sto jesam zahvaljujuci onima koji su me voleli i nadam se da cu imati dovoljno dug zivot da mogu drugima da prenesem ono sto sam ja kako bih kasnije zivela kroz njih...i tako dok je sveta, smena generacija...zato volim istoriju, simboliku, antikvarnice, muzeje, zato biram najlepse poklone, zato pazim sve sto imam jer u prolaznost ne verujem...
Dragi forumasi, da li ste citali knjige Isidore Bjelice , Spas i Spas 2 i ako jeste sta mislite o tim knjigama?
Kakva su vasa razmisljanja po pitanju, zivota, smrti, bolesti, pravde, nepravde. Koje su vase zivotne filozofije?
U kom periodu u zivotu ste najvise napredovali kao ljudsko bice a u kom nazadovali?
Da li mislite da je svako lose za nesto dobro? Ona je u knjizi napisala nesto sto mi je privuklo paznju, a to je da je svojim negativnim mislima i patnjom prizvala rak. Da covek ne donosi svesno odluku da ode sa ovog sveta, ali nesvesno salje poruku svojim celijama da krene u proces samounistenja, i na taj nacin dolazi do bolesti.
Davno sam gledala emisiju u kojoj su pricali o tome koliko molekuli vode reaguju na negativnu energiju i da totalno menjaju strukturu. Onda su rekli kako voda sacinjava dve trecine ljudskog tela i da posle tog eksperimenta treba da budemo svesni na to koliko nase misli imaju uticaja na nase telo.
Sta vi mislite o tome?
Вјерујем да се рађаш са предиспозицијма за одређене болести. Неко је кулијана, не дотиче га ништа и за њега кажу како може стотину година да живи, и можда и може, можда га ни рак ни инфаркт неће задесити, али распасти ће се свакако, томе још нико није умакао. Нерчику ће огроман стрес бити покушај да одглуми нирвану и да се присили да га не дотиче нешто шта га и даље коље испод маске, срећан сам и све је ружичасто.Dragi forumasi, da li ste citali knjige Isidore Bjelice , Spas i Spas 2 i ako jeste sta mislite o tim knjigama?
Kakva su vasa razmisljanja po pitanju, zivota, smrti, bolesti, pravde, nepravde. Koje su vase zivotne filozofije?
U kom periodu u zivotu ste najvise napredovali kao ljudsko bice a u kom nazadovali?
Da li mislite da je svako lose za nesto dobro? Ona je u knjizi napisala nesto sto mi je privuklo paznju, a to je da je svojim negativnim mislima i patnjom prizvala rak. Da covek ne donosi svesno odluku da ode sa ovog sveta, ali nesvesno salje poruku svojim celijama da krene u proces samounistenja, i na taj nacin dolazi do bolesti.
Davno sam gledala emisiju u kojoj su pricali o tome koliko molekuli vode reaguju na negativnu energiju i da totalno menjaju strukturu. Onda su rekli kako voda sacinjava dve trecine ljudskog tela i da posle tog eksperimenta treba da budemo svesni na to koliko nase misli imaju uticaja na nase telo.
Sta vi mislite o tome?
Od Isidore sam procitala samo jednu knjigu, i prilicno sam sigurna da mi ni te knjige o ozdravljenju ne bi legle. Kod nje se sve uglavnom svodi na izgled, na to da forma bude dopadljiva, ako moze kontraverzna, lucidna, ali mi se cini da ne postize cilj.Dragi forumasi, da li ste citali knjige Isidore Bjelice , Spas i Spas 2 i ako jeste sta mislite o tim knjigama?
Sta vi mislite o tome?