Blackaquarius
Aktivan član
- Poruka
- 1.082
divlja u srcu:Jeste, al' je spomenuo promiskuitet.
Ja sam perverzna zena, kad me vec vuces za jezik. :-P
Bas volim perverzne zene!
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
divlja u srcu:Jeste, al' je spomenuo promiskuitet.
Ja sam perverzna zena, kad me vec vuces za jezik. :-P
dijalektika, A?marlon:...'ebo mater ćista dijalektika.... ubi me ako sam sfatio
![]()
_____Nemam nikakve veze sa svojim dvojnikom. Nadam se da ću uskoro da ga upoznam.marlon:U sto ga je zavaro....Mogo je na mandarinskom da pise... e to bi vec bilo nesto... cek da ga istestiram... Zara, ako si ti Zara, sta znaci na mandarinskom Kiu Mo ?
![]()
anakin:e nego tema...u nekim krajevima, zena se takodje delila sa bratom a nekad se davala i svekru da je isproba...
_____A ti šta si, majke ti.anakin:jesi ti majmunica ili zena?![]()
E onda brate izvini. Best wishes here. You'll need itZaratrustra:_____Nemam nikakve veze sa svojim dvojnikom. Nadam se da ću uskoro da ga upoznam.
_____Ma uzmi bolje četri komada; nek se nađe. Trebaće vam recimo da nose nameštaj, kad pravite nov raspored po kući.pikax:Dobro.Evo, ja i moj X uzimamo 2 Spartanca -> jedan ce da zaradjuje, a drugi da cisti po kuci i sprema rucak. Moze li tako ?![]()
Zaratrustra:_____Ma uzmi bolje četri komada; nek se nađe. Trebaće vam recimo da Nose nameštaj, kad pravite nov raspored po kući.
_____Ne znam samo gde su one silne žene što drže lenjiriće po fioci. Sve su se redom pohvalile da vole 20cm; gde su sad da kažu šta misle o 4x20, ili još bolje 5x20?
_____Ajde da priznate šta biste radije odabrale da budete Spartanka i da imate četri, umesto sadašnjeg jednog, muškarca koji će da budu uz vas, ili da budete sto prva žena nekog bogatog šeika i da život provodite u izobilju, a da muža viđate jednom u ... mnogo dana???
_____Samo bez patetičnih izjava tipa: ’’Ja volim mog dragog jednog i jedinog.’’. Znam da je najbolji i ja ga volim.
Znala sam... ali znala sam.Gazdarica:101. zena seika... Mazila bih se sa ostalih 100 zena...![]()