Spartanke

anakin:
jesi ti majmunica ili zena? :)
_____A ti šta si, majke ti.
_____Dakle tebi stvarno ne mož da se ugodi. Evo sad pominjem samosvesne, obrazovane, (za to vreme) sposobne, u društvu uticajne žene i tebi opet ne valja. Ti si potpuno operisna od maštovitosti. Evo ja ću da ti dam ideju zašto bi mogla da imaš četri muškarca pored sebe; da bi mogli da te trpe na smenu, tako nadrndanu. Jedan teško da može da izdrži duže bez ozbiljnijih posledica po celokupan nervni sistem.
 
Joj ne mogu sad da citam bas sve postove, ali u principu ne bih bila ni Spartanka niti prva seikova zena, a to samo iz jednog razloga, sto u svakom slucaju nemas kontrolu nad svojim zivotom, i ma koliko bila u izobilju, drugi TEBE dele a ne ti NJIH. Capisco :)
 
pikax:
Dobro.Evo, ja i moj X uzimamo 2 Spartanca -> jedan ce da zaradjuje, a drugi da cisti po kuci i sprema rucak. Moze li tako ? :)
_____Ma uzmi bolje četri komada; nek se nađe. Trebaće vam recimo da nose nameštaj, kad pravite nov raspored po kući.

_____Ne znam samo gde su one silne žene što drže lenjiriće po fioci. Sve su se redom pohvalile da vole 20cm; gde su sad da kažu šta misle o 4x20, ili još bolje 5x20?
 
Zaratrustra:
_____Ma uzmi bolje četri komada; nek se nađe. Trebaće vam recimo da Nose nameštaj, kad pravite nov raspored po kući.

_____Ne znam samo gde su one silne žene što drže lenjiriće po fioci. Sve su se redom pohvalile da vole 20cm; gde su sad da kažu šta misle o 4x20, ili još bolje 5x20?

:D :D I to sto kazes.Od viska glava ne boli.
Ne znam, i ja se pitam.
 
_____Ajde da priznate šta biste radije odabrale da budete Spartanka i da imate četri, umesto sadašnjeg jednog, muškarca koji će da budu uz vas, ili da budete sto prva žena nekog bogatog šeika i da život provodite u izobilju, a da muža viđate jednom u ... mnogo dana???
_____Samo bez patetičnih izjava tipa: ’’Ja volim mog dragog jednog i jedinog.’’. Znam da je najbolji i ja ga volim.

Ni jedno ni drugo, ja bi da budem Pepeljuga 8)
 

Back
Top