Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Iam 1 i zadovoljan sam ,mada ga nisam neshto koristio,Odran je samo jedan zec njime i toliko ...Napishite neshto ovom nozu moze i slika vasheg primerka...itd....
Zavisi za sta hoces da ga koristis. Taj noz koji je na slici je borbeni noz, moze dobro da posluzi i za prezivljavanje u prirodi. Ali je nespretan kada s njim treba da oderes divljac, veliki je i drska mu nije prilagodjena za takav hvat. Za dranje imas puno prikladnije skinere.
A sto se kvaliteta tice, muele su obicno od 440 materijala, nerdjajuci celik. Neko vreme je bio vrlo popularan kod jeftinih nozeva za masovnu upotrebu. Sada vec ima i drugih celika isto tako nerdjajucih koji su se bolje pokazali.
Ali bez obzira na sve taj noz te sigurno nece izneveriti u svakoj situaciji u kojoj mozes da se nadjes. Naravno neces imati problema sa odrzavanjem posto je od nerdjajuceg materijala, ali ces imati problema sa ostrenjem, ne drzi rez bas najbolje.
Ali ako si ljubitelj sminke i imas para da dajes stotine i stotine, pa i hiljade evrica za komad metala uglavljen u komad plastike ili nekog egzoticnog materijala, pa i slonovace to je druga stvar.
Ma brate ja sam moj platio 2200 i to mi je mnogo shto sam platio ali etoo :-D kad volim :-D moj ima smek lovachkog noza ali je glomazan za dranje i sredjivanje divljachi ,moze da bude dobar za prezivljavanje kao shto ti gore reche ali ne dao mi bog da treba da prezivljavam ;-) za te pare ja sam zadovoljan ,ostar je nisam ga ostrio od kako sam ga uzeo a nekoliko puta sam ga i koristio kao "sekirce" za neke tanje grane i ostao je ostar...ali mislim da cu morati da nabavim neki manji nozic za dranje jer vec vrlo cesto mi izlazi divljach a nece uvek biti cale pored mene :-)