SPANSKI - ENGLESKI?

• Začetnik teme Začetnik teme hardly
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
H

hardly

Gost
da li je bolje upisati engleski a drugi da bude spanski ili obrnuto...help! gde su bolje grupe,gde se bolje radi i naravno koji je zanimljiviji?...s obzirom da nisam ucila spanski a mnogo mi se dopada ...nekako me vise privlaci spanski..ali me zanimaju misljenja onih koji su vec na faksu....cmokic

i kad smo vec tu...ima li tamo neceg normalnog sa "tri noge" ili je sve....pa da se ne vredjamo..kako kazu.....

hardly:
da li je bolje upisati engleski a drugi da bude spanski ili obrnuto...help! gde su bolje grupe,gde se bolje radi i naravno koji je zanimljiviji?...s obzirom da nisam ucila spanski a mnogo mi se dopada ...nekako me vise privlaci spanski..ali me zanimaju misljenja onih koji su vec na faksu....cmokic

i kad smo vec tu...ima li tamo neceg normalnog sa "tri noge" ili je sve....pa da se ne vredjamo..kako kazu.....
Ukratko-upisi engleski,a spanski uzmi ili za izborni ili, jos bolje, uci ga na kursu. Muskarci na Filoloskom? Pa, cinjenica je da ih je u proseku 5%. Mislim da sam time odgovorila na tvoje pitanje...

Ja sam na Orijentalistici, pa situaciju sa engleskim i španskim znam samo iz priča sa faxa. Da sam na mestu devojke koja se dvoumi španski ili engleski izabrao bi engleski. Jeste da je za engleski velika ponuda ali je i potražnja velika, veća nego za španski. Španski bih uzeo pod B.

Čini mi se da je poslednjih godina baš teško upisati španski, možda i najteže od svih jezika.

Momaka ima malo, jedan deo njih su malo feminizirani ali su oni većinom dobri i odani drugovi naročito devojkama.

Engleski pod 1 definitivno. Cujem da spanci tesko nalaze posao. Uzmi ga kao drugi jezik.
Sto se momaka tice... bah.... videh skoro nekoliko, nisu losi, cini mi se sa italijanskog ;) Ostali... FANTASTICNI za druzenje.

schatje:
Ostali... FANTASTICNI za druzenje.
7.gif
Koleginice, tebi veliki pozdrav! :wink:

Ja sam na grupi za spanski jezik i knjizevnost, i moj ti je savet da upises onaj jezik koji vise volis. Spanski jezik je mnogo lep i atraktivan, ali isto moras znati da se na katedri dosta proucava i spanska knjizevnost, koja je dosta obimna. Posao jeste tesko naci, ali nije to samo sa spanskim, nego i sa ostalim jezicima. A ako si fleksibilna i komunikativna, onda izaberi ono sto vise volis.
A sto se tice muskaraca, oni su manjina, tako da ih neces ni primecivati.
Marija

Back