Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Spanija i Kipar blokirali rezoluciju EU oko priznanja Kosova
Pa to im je jedino resenje posto da hoce da u totalu cela EU prizna Kosovo morao bi konsenzus svih clanica da bude a to nema sanse da se desi tako da im preostaje da svako za sebe odluci da li ce priznati ili ne.
Juče nas je yasmijavao Hašim Tači i Džordž Buš, a danas je po nacionalnom ključu red na mene!!!
Znaš sad sam u velikom emocionalnom problemu!!! Ova nova zastava... pa sad bi i mi "bosanci" trebali da se nacionalno identifikujemo (iliti prepoznamo u simbolima "nezavisnog" Kosova!!! Osim toga, od juče smo se našli u još jednom teritorijalnom sporu i to ovaj put u sporu sa Kosovskom imperijom!!! Znači, sve nas kači Boj na Morači!!!
Jebeno je ako nam se u Boju zastave pomiješaju... ima sami sebe međusobno da se poubijamo!!!
Dakle ili Bosna do Kosova, ili Kosovo do Bosne (Crnogorci će ionako da prespavaju "zabavu")!!!
Obawiam się,że jutro rząd polski uzna niepodległość Kosowa. Hańba dla narodu polskiego. Jesteśmy z Wami Bracia Serbowie. Wybaczcie nam. Pomimo woli większości narodu.