Ljudi su (neki) surovi
A neki su zapanjujuće saosećajni
A neki su zapanjujuće saosećajni
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dal se jabila ne znamVidim Danik svraćala sinoć? Žao mi je što sam je fulila, a drago mi što je dobro i da se javila![]()
CmokDobro jutro, mačići![]()
![]()
![]()
![]()
Cmok Bebo!
Nabit' ga preventivno na Badrijev trebaNe smijem vam poželjeti dobro jutro kako treba, ono spadalo što rimuje vreba![]()
Ma moja luda glava. Gledam komentare za onog klinca što se ubio. Stvarno tuga pregolema.A najglasniji su isti oni što na politici krešte po čitav dan ubij, sravni sa zemljom, da ne postoji....A sad je snimak problem društva?
Ma što bi rekao Zeka...šiljim štap i pričam gluposti.
Sve je to strašno i ne sporim. Ja sam se osvrnula na drugu stvar, jbg svako ima te svoje okidače što bi se reklo.Takvi snimci i jesu problematični.
Svako misli da može da okači šta god želi kad god želi bez većih posledica po osobi koja je okačila.
Gleda se to nasilje, gledaoci se zgražavaju, komentarišu...
Skoro da je to postala normala
Problem nije samo snimak već reagovanja na nasilje koje se dešava u tvojoj blizini i onoga šta urade oni koji se zateknu u blizini....
Većina uzima fonove u ruke i snima...
Retki su koji će odreagovati...
Jednom u školskom dvorištu, poveća grupa klinica stoji sa fonovima i snima dva dečaka kako se tuku, idu i dobacivanja pojedinih, navijanja..
Roditelji prolaze, ubrzavaju korake...
Neko dovikuje klincima ej šta raditi, prekidajte, neko drugi odlazi do obezbeđenja
Klinci dobacuju
Ovo što radimo nije nasilje
Ali prisustvujete nasilju i ne reagujete
Samo smeh od okupljene dece
Ako sam te dobro shvatila ti se osvrnula na samo nasilje koje se svakodnevno dešava i ne kažnjava se već se smatra normalnim ponašanjem.Sve je to strašno i ne sporim. Ja sam se osvrnula na drugu stvar, jbg svako ima te svoje okidače što bi se reklo.
Znaš koliki sam post napisala pa obrisala. Ne mogu, ne da mi se.Ako sam te dobro shvatila ti se osvrnula na samo nasilje koje se svakodnevno dešava i ne kažnjava se već se smatra normalnim ponašanjem.
Dobacivanje, vređanje, gurkanje, čupkanje za kosu....
Od toga kreće.
Ma sve su to deca
Samo se igraju
To je normalno
Ne razgovara se previše o tim pojavama u društvu ili kad se zaista desi umanjuje se značaj onog što se desilo...
A nema ništa, šta će bit'Šta ima?
Koliki ti je rep?Sad ću treću kafu, nešto sam smorena totalno.
Pa gdje si Japa, eh ako me ti ne oraspoložiš neće niko.
Veći no tvojKoliki ti je rep?