Loki
Iskusan
- Poruka
- 6.252
znači treba pletivo u dve boje pa da se spoji(tako se dobija taj efekat)Sivo prskano crnim
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
znači treba pletivo u dve boje pa da se spoji(tako se dobija taj efekat)Sivo prskano crnim
Jel i vama izlazi reklama za pranje kerova?![]()

Dobro to je logično.Moljac sa naočarima...Daaa?
Da, ako ti nije suviše komplikovano .znači treba pletivo u dve boje pa da se spoji(tako se dobija taj efekat)

Jbg..Ne vidim sitna slova..Dobro to je logično.![]()
Kolika ti dioptrija?Jbg..Ne vidim sitna slova..
Kad se pomesa sa belim oblakom, ispadne taman kako treba. Mislim na boju.ček,to ide više u braon ili u crno?
naravno da nije,ja sam iskusan štrikač breDa, ako ti nije suviše komplikovano .
Jedinica,na oba oka.Kolika ti dioptrija?
A pa to je malo, ništa strašno.Jedinica,na oba oka.
ovu zvuči vrlo muževno,jel da?naravno da nije,ja sam iskusan štrikač bre![]()
Onda, na posao..naravno da nije,ja sam iskusan štrikač bre![]()

Da...Šta te briga..Korisno je.ovu zvuči vrlo muževno,jel da?
Dovoljno da mi trebaju naočari.A pa to je malo, ništa strašno.
čim budem ovih dana nabavio odgovarajuću vunicu...treba da bude nešto mekano i pufnastoOnda, na posao..![]()
Da,,Mekano ...čim budem ovih dana nabavio odgovarajuću vunicu...treba da bude nešto mekano i pufnasto![]()
e to jeste...a i u slučaju neke apokalipse,kao što nam sad preti da ostanemo bez goriva i energije ljudi će malo oklevati da li da me ubiju odmah i pokradu mi resorse jer mogu da im štrikam džempere da se ne smrznu xDDa...Šta te briga..Korisno je.
e to jeste...a i u slučaju neke apokalipse,kao što nam sad preti da ostanemo bez goriva i energije ljudi će malo oklevati da li da me ubiju odmah i pokradu mi resorse jer mogu da im štrikam džempere da se ne smrznu xD

Nema veze, lepo ti stoje.Dovoljno da mi trebaju naočari.
Ma nije bitno kako stoje, zaboravim na njih.Nema veze, lepo ti stoje.
I to što kažeš..apokalipsa je,daj šta daš XD