Gost 436702
sexendragsenrokenrol
- Poruka
- 12.203
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
eee pogledaj na pijaci,ja ne radim po narudžbini,ne isplati se da pokrije troškove materijala samoLjubi brat daj jedne carape od crne ovce 46br
Može..Trebaju mere?znaš,mogu ja i džemper da uradim(al pssst,nemoj da se pročuje,tražiće mi posle narudžbine)
Radi i dubinsko pranje kolaMoj se sam kupa...
![]()
pa da...od prilike obim ramena,dužina torsoa,dužina rukava i to je toMože..Trebaju mere?
Ee je pa znas de mi najbliza pijaca 30km,nego 2 para potrosim zimi,progledaju a veruj nokte redovno sredjujemeee pogledaj na pijaci,ja ne radim po narudžbini,ne isplati se da pokrije troškove materijala samo
A obim grudi?pa da...od prilike obim ramena,dužina torsoa,dužina rukava i to je to
a mogu i onako napamet pa ako ispadne malo široko biće da je namerno tako da bude udobno zimi XDpa da...od prilike obim ramena,dužina torsoa,dužina rukava i to je to
jaoo da...to sam i zaboravio xDA obim grudi?
nije to do noktiju,vuna se tako haba od nošenja...Ee je pa znas de mi najbliza pijaca 30km,nego 2 para potrosim zimi,progledaju a veruj nokte redovno sredjujem
Ramena 90pa da...od prilike obim ramena,dužina torsoa,dužina rukava i to je to
Pa ovo su manekenske mere...Ramena 90
Pa onda 80-60-80
Rukav oko 60
A volim šljampave džempere
SivRamena 90
Pa onda 80-60-80
Rukav oko 60
eto dogovoreno,šljampavi džemper će biti urađen približno po merama...a može da ispadne i kao kengurski duks sa kapuljačom...zavisi od inspiracijeRamena 90
Pa onda 80-60-80
Rukav oko 60
Nije manekenska visina.Pa ovo su manekenske mere...
bitno koja nijansa ili da sam izaberem neku?
Kao oblak iznad BG-a kad je najzagađeniji...bitno koja nijansa ili da sam izaberem neku?![]()
ahaaa a ja tek sad videh da je ovo ćerkina kafaPriznajem, pošteno si me trznuo, kontam ko je uslikao moju kafu hahaPogledajte prilog 1226275

ček,to ide više u braon ili u crno?Kao oblak iznad BG-a kad je najzagađeniji...
Sivo prskano crnimček,to ide više u braon ili u crno?
baš ti to lepo stoji
Vampirica sa naočarima.
Moljac sa naočarima...Daaa?Vampirica sa naočarima.![]()