pura moca
Starosedelac
- Poruka
- 164.368
tesnoes vremenom ovi putaIsami lanče tom
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
tesnoes vremenom ovi putaIsami lanče tom
Jate beni štani sam sko ntalaOvoje doja jatač noćupo čnemva kodapi šem
kadsig lupa wa ♥Jate beni štani sam sko ntala
guzic atin astra dalaNi samni MocuIČ skon tala

Па зато си и прслаprimetjujem da mi rl nikako ne donosi svakodnevne sretje ko ovo ovde mesto, nego jedino što mi dupe raste od sedenja
ee?Па зато си и прсла
pa ti reče da će dideš, šta se desiloПа зато си и прсла
Удара јако главом три пута од зид, за цео спамерски резерват. И јави нам утиске.
Ja uvek s fona pa mi možda zato dupe ostaje isto phahha x puta pišem sa ulica il tako nešto zaustavljena u koraku i snuprimetjujem da mi rl nikako ne donosi svakodnevne sretje ko ovo ovde mesto, nego jedino što mi dupe raste od sedenja

ja nešto nemam kad, pa kad zasednem posle moram vežbe da radimJa uvek s fona pa mi možda zato dupe ostaje isto phahha x puta pišem sa ulica il tako nešto zaustavljena u koraku i snu![]()
oću vojvodo, niš ne brini, sveće biti u reduУдара јако главом три пута од зид, за цео спамерски резерват. И јави нам утиске.
Ti si meni super voliš block out voliš koks još samo da kad svrneš ovde to bude s manje hejta i bio bi topУдара јако главом три пута од зид, за цео спамерски резерват. И јави нам утиске.