gost 437708
Aktivan član
- Poruka
- 1.065
ne znaš da linija može biti kriva?Mnogo krivuda za liniju
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ne znaš da linija može biti kriva?Mnogo krivuda za liniju
Sa Muzike?
Ko je to?
Nije sa ljisa? Mlada?
Ne znam sta mi bi, zagledao sam sene znaš da linija može biti kriva?
Rece neki moderator da nije samo nece dolaziti viseLada je preminula
da, kao što je napisala Sreki, postovala je najviše na muzici i svaštari, čini mi se?
Ko je to?
Nije sa ljisa? Mlada?
Zabrinuo si se?Progutah knedlu na kraju prve rečenice
ako je tako, a iskreno se nadam , celim srcem, da je živa, onda je to više nego bolesna "fora" tog ili tih koji su objavili tako neštoRece neki moderator da nije samo nece dolaziti vise
Isto sam pomislio on je tako rekaoako je tako, a iskreno se nadam , celim srcem, da je živa, onda je to više nego bolesna "fora" tog ili tih koji su objavili tako nešto
mislim, ljudi su se masovno opraštali od nje jer je njoj neko blizak i u Rl napisao to ovde, da je preminula
To je sad postala neka bolesna fora iscenirati forumsku smrt kao da je neki problem prosto ne dolaziti višeako je tako, a iskreno se nadam , celim srcem, da je živa, onda je to više nego bolesna "fora" tog ili tih koji su objavili tako nešto
mislim, ljudi su se masovno opraštali od nje jer je njoj neko blizak i u Rl napisao to ovde, da je preminula
nisam sigurna, ne znam pojedinostiSta joj se desilo
Srce mi preskočiloZabrinuo si se?
Rekao si u 23 i 59Ne pecaj lakjove, mogla si samo džemper da slikaš
Nisi pročitala koje godineRekao si u 23 i 59
Ha ha haNe laži, ti si to na jahanju pocepala.
Nisi ni napisao godinu.Nisi pročitala koje godine
Jesam, nego si se previše uzbudila pa nisi pročitala do kraja.Nisi ni napisao godinu.

Hajde ..Još malo laži..Jesam, nego si se previše uzbudila pa nisi pročitala do kraja.
Čini ti seAhhhahahaa swatki ste![]()
Ja jesam, za tebe ne znamČini ti se
Znaš..Ja jesam, za tebe ne znam