- Poruka
- 15.545
Spavalice 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jesi mi ovo servirao za 'brojutro, meni ovako nježnoj?All hail the TechnoViking
Dobro je za jutarnje razgibavanje, viš kakve pokrete ima čovekJesi mi ovo servirao za 'brojutro, meni ovako nježnoj?![]()
Dobro je za jutarnje razgibavanje, viš kakve pokrete ima čovek
E pa sa srećom ! Nije mogao biti dat "Prezervativ" u lepše i stručnije rukeE pa dragi moji spameri kako je prošla tema stigla do 20 000 postova a meni @Senna predao spamersku štafetu imam tu čast da otvorim novi Prezervat i srdačno poželim dobrodošlicu svima
Dakle udrite još jače po spamu jer XL je ipak XL
Link ka staroj temi https://forum.krstarica.com/threads/spamerski-prezervat.954705/
Ovo mi je bilo jedno stresno srcovanje jer ono iebo si mu kewu s pesmomE pa sa srećom ! Nije mogao biti dat "Prezervativ" u lepše i stručnije ruke![]()
Da se družimo i zabavljamo još dugo vremena
@Danik i @Kćerka Direktora Cirkusa treba obavezno da se nadju u kolegijumu i poslovnom odboru
prezervat ili prezervativ? To neko skriveno znacenje?E pa sa srećom ! Nije mogao biti dat "Prezervativ" u lepše i stručnije ruke![]()
@Danik i @Kćerka Direktora Cirkusa treba obavezno da se nadju u kolegijumu i poslovnom odboru
E pa sa srećom ! Nije mogao biti dat "Prezervativ" u lepše i stručnije ruke![]()