Spam kao neizostavni deo foruma

images
kakve veze ima americko meso sa spamom na forumu?

Ne vidim neki preteran problem spama, jer ako realno pogledaš svaku temu koju otvoriš dobićeš sve moguće odgovore kroz sat vremena, posle toga da nema neke razmene mišljenja i zezanja (ponekad dođe i do uvreda) tema bi umrla za dva sata.

Ima infantilnih, ima i onih "grupnih" spamova, gde imaš jasno neki klan ljudi koji se gotivi i tako se piskaraju gde god, ali šta da se radi.

Ja i dalje mislim da bi forum bio mnogo drugačije mesto da se zna ko je ko.

Problem je kada su prvi postovi posle uvodnog teksta spamovi.
OK je da se tema proširi, da se skrene u off topic, ali kasnije, na nekoj trećoj strani, npr.

Ovde mislim konkretno na ovaj potforum koji bi trebao da bude malo ozbiljniji.

Problem je kada su prvi postovi posle uvodnog teksta spamovi. OK je da se tema proširi, da se skrene u off topic, ali kasnije, na nekoj trećoj strani, npr.

Ovde mislim konkretno na ovaj potforum koji bi trebao da bude malo ozbiljniji.

Postoji i rešenje za to, npr kad otvorim temu na kojoj neću da bude spama, čak i na LjiS-u, ja lepo prijavljujem sve spam postove i moderatori brišu.

Uopšte nemam problem sa tim, ni najmanje, jer sam otvorio temu o kojoj bih da diskutujem, a ne da mi neko kači pesme ili ćaska o ne znam čemu.

Eto rešenja.

Postoji i rešenje za to, npr kad otvorim temu na kojoj neću da bude spama, čak i na LjiS-u, ja lepo prijavljujem sve spam postove i moderatori brišu.

Uopšte nemam problem sa tim, ni najmanje, jer sam otvorio temu o kojoj bih da diskutujem, a ne da mi neko kači pesme ili ćaska o ne znam čemu.

Eto rešenja.
Gde ti tu vidis resenje....
Da natovaris posao moderatorima, a oni ni ovo im se ne mili..
Oni da su znali to , ne bi bili to sto jesu...

Back