Spajanje serija u paralelnu stvarnost, TV stvarnost koja postaje realnost.

Umri_muski

Legenda
Poruka
73.635
Gledam dve serije, ubice mog oca i drzavni sluzbenik...
Koliko ja znam dva razlicita reditelja, i scenaristi....
I odjednom u ovoj sezoni se preplicu akteri i karakteri....
Treba li ovom maloumnom narodu jos puno da pocnu da mesaju realnost i tv sadrzaj?

Oni ionako imaju seljacke vizije i DB, i policijskog rada, jos ako im TV serijali kreiraju shvatanje pa moja procena da je 70% ljudi u Srbiji puklo, bice optimisticka prognoza....Ljudi nece vise razlikovati sta je stvarnost sta je obicna igra na TV....

A tehnologija nas još dodatno gnjura kao da bas na tome rade da to bude cilj i krajnji ishod, da čoveka naprave ono ne znaš gde si i vuču te ksebi kao slušaj vamo mi smo ti izlaz. A pravi cilj je kradja identiteta, karaktera i navodjenje da izdaš svo svoje iskustvo tamo nekom reditelju ili piscu, koji će to da pretvori u novu igru bez granica i debelo zaradi na tome.

Poslednja izmena od moderatora:
Треба направити једну велику серију, да обједини све ликове и радње, мрзи ме да гледам разне серије на разним каналима.Нешто као крене Гига Моравац на посао, сретну га Рејмонд и Дебра, па се радња мало пребаци на догодовштине из "Сви воле Рејмонда"(док Гига не стигне на посао), онда мало сукоб Гиге и Курчубића, па се то пресече једном сентенцом у којој Сајлонци инфилтрирају своје роботске радодајке међу преживеле људе на "Галактици".Онда Јездимир Ускоковић иде код др Хауса, а Мацола јури Чак Нориса јер му није платио споменик, а Ташко Начић дави Ханибала Лектора(јер му је појео уво).

Poslednja izmena:
oni mu ubiju mastera na pocetku, pa prebiju caleta on krene da brani caleta,onda mu ranili devojku on tu pocne da trenira karate, da se sveti radi sve, vezba sve salto, onda upozna jednu malu plavu, onda se tu ljube, onda je tu dosadno, onda nju ubiju on krene u totalnu osvetu, krene na jednog krene na drugog, ubije prvog ubije drugog, i tu dlakavi jedan udario ga curela mu krv, i ubije dlakavog i tu ti je kraj spice

Треба направити једну велику серију, да обједини све ликове и радње, мрзи ме да гледам разне серије на разним каналима.Нешто као крене Гига Моравац на посао, сретну га Рејмонд и Дебра, па се радња мало пребаци на догодовштине из "Сви воле Рејмонда"(док Гига не стигне на посао), онда мало сукоб Гиге и Курчубића, па се то пресече једном сентенцом у којој Сајлонци инфилтрирају своје роботске радодајке међу преживеле људе на "Галактици".Онда Јездимир Ускоковић иде код др Хауса, а Мацола јури Чак Нориса јер му није платио споменик, а Ташко Начић дави Ханибала Лектора(јер му је појео уво).
А где је Мараш?

Treba li ovom maloumnom narodu jos puno da pocnu da mesaju realnost i tv sadrzaj?

Oni ionako imaju seljacke vizije i DB, i policijskog rada, jos ako im TV serijali kreiraju shvatanje pa moja procena da je 70% ljudi u Srbiji puklo, bice optimisticka prognoza....Ljudi nece vise razlikovati sta je stvarnost sta je obicna igra na TV....
Ko ti je kriv što gledaš te serije?

Bas me zanima kako mislite da ljudi spoje borbu za neko naprednije drustvo , sto bi obuhvatalo izlazak na ulice i rad u ilegali i istovremeno savremeni pristup zivotu koji zahteva detoks dijetu za ciscenje celog organizma, redovni piling koze i redovno klistiranje i ciscenje...
Revolucionar sa led ogledalom i pincetom u politickom zatvoru.....

Da hoce preko prava da uredjuju drzavu, svi bi znali bar osnovne pravne pojmove i kako funkcionise taj sistem, a ne znaju ni molbu, podnesak da napisu...

Meni nije jasno da neko pokrene temu, napiše nekoliko rečenica, izvuče neke zaključke, a ne napravi proveru na google-u!!!

Predrag Gaga Antonijević je scenarista Ubica mog oca i autor Državnog službenika, takođe i producent u oba projekta.

Dakle, nije nikakva zavera u pitanju, već čovek radi sjajan posao.
Obe serije su odlične.

Back