SP u vaterpolu

• Začetnik teme Začetnik teme @666@
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
68Mustang428CJ:
ništa

samo kažem....

uostalom nisam ja temu postavio i nisam ja "kriv" što su naši pobijedili vas u polufinalu i Mađare u finalu...

imam se valjda pravo veseliti...

al eto

prvenstvo je prošlo i kao moderator možeš zaključat temu ako misliš da je tako najbolje :-D

tokyo:
ništa

samo kažem....

uostalom nisam ja temu postavio i nisam ja "kriv" što su naši pobijedili vas u polufinalu i Mađare u finalu...

imam se valjda pravo veseliti...

al eto

prvenstvo je prošlo i kao moderator možeš zaključat temu ako misliš da je tako najbolje :-D
g020.gif

Ja bi samo htio reć da mi ovo ide sve pomalo na živce...ide mi na živce kad ne očekuješ ništa, a onda svi odjednom su znali i svi odjednom znaju sve...ide mi na živce kada kad se trudiš pa drugi ne vide, a kasnije kao vide, uglavnom ide mi na živce sva ta neskromnost i jebena busanja u prsa...pa šta ajde bilo sreće, bilo truda bilo zasluženo i pobijedili smo...a mogu ruku u vatru stavit ako je tko normalan očekivo Hrvatskoj zlato, al uglavnom da odjednom svi oni su znali...ispada da su svi oni nenormalni...ne znam stvarno su me iznenadile reakcije nekih...

Uvek sam govorio, i uvek cu govoriti da je vaterpolo najgluplji timski sport na svetu, zato je valjda i prvenstvo sveta vise kao prvenstvo Balkana! Niko ga na svetu ni ne igra! Kosarka , odbojka i fudbal su mnogo zanimljiviji i priznatiji u svetu!

:) , imam par ortaka koji igraju vaterpolo i vec sam im to rekao, i dobro sam prosao!
Nesto ne vidim bas lepotu u tome da se davim sa nekim, u vodi ili van nje! a da ne pricamo koliko su zbog slabije agilnosti igraca, smanjene mogucnosti za vise kombinacija, i koliko je tesko suditi pravicno i koliko je vazna gluma u toj igri!

Back