Quantcast
  • Dragi prijatelji, obaveštavamo vas da je forum Hronika izdvojen iz foruma Politika i sada je poseban forum u kategoriji "Društvo".

SoundForge 8 - Record problem

dragandok

Obećava
Poruka
70
SoundForge mi je do pre neki dan radio i bio sam zadovoljan…
Odjednom se pojavio problem kad sam hteo nešto da snimim sa radija, kad uključim Record to su nesnosni šumovi kao i neki eho koji se postepeno pojačava i utišava. Nisam mu menjao opcije i ne mogu da rešim problem.
U SoundMaxu mi je čekirano kao uvek Line In i Stereo Mix.
Snimljene muzike nema, samo neko šuštanje i sa ehom !
Da li neko zna u čemu je problem i kako da ga rešim ?
Unapred hvala…
 

georgejune

Starosedelac
Poruka
158.586
Jesi nesto cacko u podesavanjima?ono okruzenje u opcijama..kablovi u redu?drajvere mozda ponovo da instaliras..zna to da ode vremenom i kad se recimo ponovo instalira neki drugi zna da se sve poremeti i da ne radi..ja sad na 7 imam hd audio device driver i moracu da vratim realtek jer mi se cuje zvuk sta pricam iako nije mic ukljucen..a ono sto sam snimao ni muk..pre je normalno radilo
 

dragandok

Obećava
Poruka
70
Nisam ništa radio u Options, skoro su ponovo drajveri instalirani, možda su oni u pitanju…
Kablovi za zvučnike su uredu, normalno mi rade 5.1 zvučnici kad pustim muziku sa Harda…
Hvala…
Ipak sam dobio neki putokaz odakle da krenem, pokušaću da ih instaliram…
A šta se dešava na istom kompu ali na XP32 bita, isti SoundForge ali kad idem na Record nedaje mi mogučnost da snimam, neaktivno dugme Record…
Baš sam u problemu…
 

Top
  Blokirali ste reklame
Dragi prijatelju, nemojte da blokirate reklame - isključite Ad Blocker na Forumu, jer će tako mesto vaših susreta na Krstarici ostati besplatno za korišćenje.