Sotonistički govor u pjesmi!!!

• Začetnik teme Začetnik teme Gven
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Milica BG:
ma mali mrav je najveci satanista od sviju!

Nije. Mali mrav je jedna mal zivotinjica koja se zbuni tokom putovanja po nepoznatom terenu. To nije satanizam, to je naturalizam. Svim moze da se desi da se izgube, to je vec ekstremni realizam, pa da li bi onda neko za tebe, na primer rekao da si satanista. Zato tko pita ne skit. Pamet u glavu, devojko, jos si mlada i ne znas sta pricas. Ti mrzis zivotinje, a one ti nist nisu lose ucinile. Posebno si se okomila na malog mrava. Pa, koga je on unesrecio. Oni u svojim zajednicama zive. Ma, ti mora da jedes meso i cvarke! 8-)

Nikako mi nije jasno zasto bi se neko baktao sa pushtanjem pesama unazad i trazio satanisticke textove, kada vec postoji toliko textova i pesama napisanih na tu temu, pa ko voli nek izvoli, ne mora da slusa muziku unazad, no fino, kako se inace slusa...
A sto da ne? Ja nemam nista protiv. Znam da postoje ljudi koji kupuju hiljadu da prostite sranja samo zbog toga sto tako treba i sto ce ih to pribliziti valjda bogu (jedna ima citavu kolekciju plastificiranih ikonica iz svaje crkve u koju je krocila). Sve sto ima veze sa bilo kojom religijom, dobro se prodaje, jer su verujuci (tj zaludjeni) ljudi najbolje musterije.

E evo jedan pravi satanisticki hit:

U djul basti kraj simsira,
sedi jedna cura fina,
ime joj je Mira,
i svako je dira,
ali ona bira.

Kada se okrene ova pesma otpozadi, cuje se molitva satani i to zvuci ovako:

.ariba ano ila
,arid ej okavs i
,ariM ej joj emi
,anif aruc andej ides
,arismis jark itsab ludj U

Primecujete da se JOJ javlja u obe verzije. Vi mislite da je to JOJ jer kao nesto boli, ali nije! To je JOJ i znaci JOJ! To je prastaro pagansko bozanstvo starih finskih plemena koje je oznacavalo zlocestog duha (nije Kasper, on je dobar). Primecujete da u drugoj verziji svi stihovi pocinju na A, vi biste rekli kobno A, ali nije! Ono A, i znaci A, odnosno pocetak kraja. Okrenuto je vertikalno navise k' nebu, ali sa svoja dva kraka okrenuto je ka zamlji. To Satana hoce da prevari ljude i da se pokaze kao neko ko im daje spasenje i vecni zivot na nebu ali ih vraca u pakao odnosno na zemlju! 8-)

SoSad:
Sve sto ima veze sa bilo kojom religijom, dobro se prodaje, jer su verujuci (tj zaludjeni) ljudi najbolje musterije.

pa, na neki nacin si u pravu... samo treba videti tiraze ljiljane habjanovic djurovic... knjige o pravoslavlju koje prodaju kao zensku literaturu... potpuni uzas... a ovo sam pomenula jer sam juce citala o tome kako se njene knjige cak piratizuju, toliko se to cita... majko moja, uzasa...

a sad sedim i cekam da me napljuju... :D

Back