Gven
Početnik
- Poruka
- 19

Znate li za ovo?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Che_Anarki:Aj napisi reci. Bass me zanima. Cuo sam za to ali sam mislio da je urbana legenda.
Pa isto kao i oni koji prave ta "istrazivanja" bas me zanima sta bi bilo kad bi pustii grandovce u rikverc i sl. I jos jedna stvar mi nikad nije bil ajasna, zasto kojidjavo tu pustaju neke unazad i iz petini zila nesto dokazuju kad ima krs bendova koji otvoreno pevaju o satanizmu. Uzmi recimo Mercyful Fate. . . Prvi par albuma ga ubise, skoro u svakoj pesmi. . . A to nikad niko da spomene. . .Gven:Ajooooj, kak ste svi ozbiljni....
upravo takoquentin:Naravoučenije:
Ne slušajte pjesme unatrag. Mnogo bolje zvuče kad se slušaju onako kako je i predviđeno.
Shall we start the Initiationlick my finger:welcome to club
Stoji!!! Ali, poznata je stvar da se Jimmy Page bavio okultizmom i crnom magijom! Stoga mene ne iznenadjuju ti njihovi izleti satanizma u pesmama!Marija D:To je stvar ljudskog mozga koji cuje ono sto zeli i koji je subjektivan. Psiholozi su napravili istrazivanje sa zvukom skripe koji su kompjutreski napravili. Jednoj grupi ispitanika su postavili pitanje "sta ste culi?" a drugoj "da li cujete zenski glas koji doziva u pomoc i vristi?". U prvoj su svi odgovoril da se cuje nejasna skripa a u drugoj su svi potvrdili da se cuje zenski glas. Dakle sve je to stvar onoga sto mediji plasiraju. Uostalom i da jeste tako oni koji su postavili to sto se cuje, su to uradili zbog marketinskog trika koji podize popularnost "misterioznoj" grupi kod tinejdzerske publike.
Marija D:o a u stvari gledajuci onaj reality show sa njegovom porodicom primecujem da je sve to laz i da je on jedan obican covek (malo lud doduse) i da je samo pametno iskoristo pricu o satanizmu i sad ne zna sta ce od para..
Cini mi se da je ovo najblize istiniSve su ti to ateisti. Koji se podsmevaju svemu.