Тихи
Starosedelac
- Poruka
- 182.657
trosilo se nezaradjeno, kockalo, unistavalo, zivelo na kredit, a to kosta brate. kosta. sad dolazi krcmar da naplati ceh 
i bice aj kuku

i bice aj kuku
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Šoškić: Reforme odmah ili ode dinar!
Niko ga nije obavestio da je vec otisao?!
Veze nemam o cemu ovaj Tihi prica, ali ova recenica mi je zadrzala paznju. Odakle im 6,5 mlrd evra kad su svi uboga sirotinja?cak imamo apsordnu situaciju da gradjani u bankama "DRZE" 6.5 milijardi evra,
Veze nemam o cemu ovaj Tihi prica, ali ova recenica mi je zadrzala paznju. Odakle im 6,5 mlrd evra kad su svi uboga sirotinja?![]()
Onda će najnarcisoidnija ličnost u istoriji srpske politiike .... da pukne od muke (bojim se čak i više nego Sloba onomad) ....
Šoškić: Reforme odmah ili ode dinar!
Niko ga nije obavestio da je vec otisao?!
Soskic je najmanje kriv. Soskic ti je kao jedan vatrogasac.
I Tadic zapalio pozar u kuci i sad svi ocekuju od Soskica da ga ugasi. A on niti pali vatru , niti sta moze drugo osim da vodom gasi ovo sto su Tadic i DS zapalili. A ni to vise ne moze jer mu nestalo vode tj deviznih rezervi za dalje gasenje kursa dinara![]()
Poenta je da monetarno odgvorna vlada namerno oslabljuje dinar, kako bi povećala izvoz, konkurentnijim cenama.
Prosto..
Ne vidim tu nikakav problem...![]()
Veze nemam o cemu ovaj Tihi prica, ali ova recenica mi je zadrzala paznju.
Odakle im 6,5 mlrd evra kad su svi uboga sirotinja?![]()
samo da ti ponovim, plate i penzije 30-50 maraka, rezerve pola milijardi evra... cao Tihi, mozes da farbas neznalice, od divljanja Slobe i Seselja 90-ih necemo uhvatiti standard iz 1989 jos neko vreme, unistena proizvodnja pod sankcijama, mladi strucnjaci se razbezali po svetu.
Steta koju su nam napravili u tom periodu je proracunata na 400 milijardi evra, to ne mozemo da nadoknadimo da sutra postanemo Japanci jos bar 20 godina.
Nemam uopste volju nesto mnogo da se uplicem u pricu, veoma mi je drago da takve luzercine od 2000 godine gube svake izbore po defaultu, ti argumenti da je sve propalo, a njihovi idoli nas zavili u crno, i batrgamo se u blatu kako-tako i danas...to ne prolazi, vecina Srba iako lose zivi i moze da zameri vlasti x stvari, nece da glasa za one ocajnike...jednostavno nece...
СНС доноси нестабилност и немире, а немири односе девизе.HEHEHE STA SA VAM PRICAO? Danas su prodali "samo 5 miliona evra"![]()
![]()
![]()
СНС доноси нестабилност и немире, а немири односе девизе.
samo da ti ponovim, plate i penzije 30-50 maraka, rezerve pola milijardi evra... cao Tihi, mozes da farbas neznalice, od divljanja Slobe i Seselja 90-ih necemo uhvatiti standard iz 1989 jos neko vreme, unistena proizvodnja pod sankcijama, mladi strucnjaci se razbezali po svetu.
Не зна се ко је од демократа глупљи и технички и технолошки неписменији.Proizvodnja nije uništena pod sankcijama , nego u privatizaciji. Od dvehiljadite nije dostignuta industrijska proizvodnja iz 1998 godine. Vi žuti moroni, nemate ništa, osim pozivanja na devedesete, gde, sa izuzetkom par godina, ekonomska sitiacija, bila bolja, nego sada kada nema ni rata ni rata , ni sankcija.
Не зна се ко је од демократа глупљи и технички и технолошки неписменији.
A ti bi da prisiljavaš potrošače da kupuju bofl, da bi neki tehnološki višak imao radno mesto ?Da ne spominjem posledice liberalizacije trgovine, koja je ugasila mnogo radnih mesta.
Ja vidim oštar rast Bruto Proizvoda u poslednjih 11 godina.jer je privreda urnisana
Не тупи ако немаш појма о чему причаш,а немаш.Бофл је све оно што увозе твоји идиоти на власти,купују за смешне паре,држе монопол,а онда овде продају по 20х већим ценама јер та ср.ања нико осим њих не може легално да увезе.A ti bi da prisiljavaš potrošače da kupuju bofl, da bi neki tehnološki višak imao radno mesto ?