SOS

prica ide ovako.
Moji su otisli na more, do nedelje sam sama.
Inace ne podnosim samocu, ali mislila sam da cu nakon dugo guzve uzivati.
Medjutim, uzas! Placem od 6 sati, ni tel razgovori saa drugaricama ne pomazu..
Jednostavno shvatam da mrzim biti sama..
Pomagajte, sta da radim :sad2:
Mrzim ovakva stanja
Kako sam starija pretvaram se u teskog emotivca..
Do prije 2 god sam bila druga osoba..

joj tebi prezna gajba, a ti plačeš:(
e a nekad davno, raspravljasmo o tome kako je lepo imati praznu gajbu, pa šta bismo sve radile
ja sam napisala da bih forumašila, ali ima pored foruma još puno zanimljivih stvari
radiš sve ono što ne možep kad su svi tu
žurke i take stvari:zper:

i ja ludim kad Alfa dežura. Na sreću deca su tu, mada se dsi da ako je vikend odu kod baba i dede i onda sam bljak. Ono definitivno mi je lakše - manje obaveza i kad deca nisu tu, ali mrzim tišinu.

ne
ja sam žena koja ima decu pa i dalje ne volim mrak, no da negde gori sijalica kada sam sama.
Zapravo da mi nije ovim mojih pasa koji su radni psi zaštitari, Dona je prošla i kroz obuku sama ni u ludilu ne bi smela da ostanem. Sa Bajom iDonom (psima) ni vrata ne zaključavam
a onda sam otkrila i čari foruma....

e da moj Stevo (labrador) moze u kucu odmah bi ga dovela od mm. To je smor zivi s kojim ne moze biti dosadno ni minute :lol:
ljubav moja :heart:
http://img22.imageshack.us/i/stevo.jpg/
http://img22.imageshack.us/i/stevo2.jpg/

joj tebi prezna gajba, a ti plačeš:(
e a nekad davno, raspravljasmo o tome kako je lepo imati praznu gajbu, pa šta bismo sve radile
ja sam napisala da bih forumašila, ali ima pored foruma još puno zanimljivih stvari
radiš sve ono što ne možep kad su svi tu
žurke i take stvari:zper:

u 23 sam prerasla to..:)
zurke da-ali ne kod mene kuci. jednom sam se opekla tim. dva dana nakon rodjendana sam sakupljala pivske cepove :roll:

Poslednja izmena:
pa ne moraš da imaš "pravu" drugaricu da biste otišle nekad na kafu il prespavale jedna kod druge...:eek::eek::eek:

i kako to da nemaš?
meni je to baš čudno:think:

Back