Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovu moju sam platila 700 dinara pre četiri godine.guglaj jeftina prostirka za jogu
pih, zamalo da umre a opet nije izvukao notu da ga čuješ ljudskiOvu moju sam platila 700 dinara pre četiri godine.
Optimistički verujem da ih negde ima za 900 dinara.
A šta ima kod tebe?
Šta se sluša, na šta se sluša?
Pazi ovo...
Ово није твојеNe znam ništa o prostirkama, ali što imam dobru dasku za plivanje!
Stara najmanje 20 godina, odlična je za sedenje u stenovitom i šljunkovitom plićaku.
Mislim da je vreme da je menjam.
![]()
Jeste, kako da nije! Pa reci, zar si očekivala od mene tako nešto?Ово није твоје![]()
poklonila bih ti ja moju, ne koristim je uopste jer je joga najsmarackija aktivnost ikada, ali moze da ti predje lezbejizam, tako da ti je jeftinije da das 2kGde da nađem jeftinu prostirku?
Ја мислим да касниш са мењањем.Ne znam ništa o prostirkama, ali što imam dobru dasku za plivanje!
Stara najmanje 20 godina, odlična je za sedenje u stenovitom i šljunkovitom plićaku.
![]()
Да би могла Ариоданте да помене лезбејство.I da vas lepo pitam, čemu sad sve ovo? Da ne mrem glupa, ako ima nade...
M i još uvek o obrisanoj temi i reorganizaciji pdf-a, koji je, po tabovim rečima, dobro posećen. Kakvi li su onda ostali?I da vas lepo pitam, čemu sad sve ovo? Da ne mrem glupa, ako ima nade...
Opet joj se nabacuješ!Да би могла Ариоданте да помене лезбејство.
Zanimljivo, ali nije istina. Jer prvi post na tu temu je ovaj, Em je napisala, naravno da je Em napisala, pa posle tri posta se pojavila Ariodante.Да би могла Ариоданте да помене лезбејство.
Ne znam ništa o prostirkama, ali što imam dobru dasku za plivanje!
![]()
И око сам обојилаOpet joj se nabacuješ!![]()
Izađi u svet, pa proveri sama. Šta znam da ti kažem drugo. O toj reorganizaciji ipak ne na ovoj temi.M i još uvek o obrisanoj temi i reorganizaciji pdf-a, koji je, po tabovim rečima, dobro posećen. Kakvi li su onda drugi pdf-i?![]()
Е, јел ви то од мене кријете да постоје неки филтери...кључне речи...слике... па вам искочи обавештење кад се нешто тако објави?Zanimljivo, ali nije istina. Jer prvi post na tu temu je ovaj, Em je napisala, naravno da je Em napisala, pa posle tri posta se pojavila Ariodante.
kod mene filter podesen na dugine bojeЕ, јел ви то од мене кријете да постоје неки филтери...кључне речи...слике... па вам искочи обавештење кад се нешто тако објави?
Može Em. i da ne piše, da li bi tako bilo bolje? Imam osećaj da vam smeta moje pisanje.Zanimljivo, ali nije istina. Jer prvi post na tu temu je ovaj, Em je napisala, naravno da je Em napisala, pa posle tri posta se pojavila Ariodante.
Ја не признајем форум без најбољих ногу.Može Em. i da ne piše, da li bi tako bilo bolje? Imam osećaj da vam smeta moje pisanje.![]()