Soping u Solunu?

Ma bre iz Sartija do Soluna na leto! Ne sad!:gace:

ako si bio u Bg i video guzve pomnozi to puta 3
ako imas kombinaciju iz Sartija siguran bus ja bih ti savetovao tu varijantu uranis blejis po solunu i popodne se vratis. kolima...agonija...ja te guzve nisam video ni u Bg...i onda sam popiiiiiiiiz...seo sa :heart: i cerom u glupi starbaks pio kafu sat i po i paljba ...
moje iskustvo je bilo da nisam mogao da se opasuljim koja je to ludnica a u bg svaki dan sam u kolima.

naostri se srtpljenjem i ne znam da gps moze bas puno da ti pomogne kod brace ludaka :D lep provod ti zelim ...aaaaa Sarti obavezno na ORANGE beach makar jedanput da pljusnes doope :D

Sarti , to mu dodje na drugom kraku Halkidikija , tako ?
Sad je , bar meni , puno jasnije zashto i za koga Mirko Alvirovic iz SATa ponavlja 5 puta " Upamtite , ovde , evo ovde je skretanje za ... na cuvene patrole do Grcke " ...
Brodicem kazesh i bash si neshto uporan , no dobro ... nije nemoguce , ali podji ti kolima i samo izbegavaj dane vikenda .

e, a možda nađeš neki hidroavion pa si za 5 minuta u solunskoj luci
ili još bolje, unajmi onaj gliser što vuče padobran, pa te lepo dovuče do luke i ti se onako šmekerski spustiš pravo na aristotelov trg. i prc, evo vam grci sad vaša gužva, a?

Back