Соотечественники, отзовитесь!

• Začetnik teme Začetnik teme cecen
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
cecen:
Deo naseg programa naravno vezan za tradicionalno Srpsko-Rusko prijateljstvo.

E to moze, mislim salu na starnu nemam ja pojam ruski da pricam samo sam se malo salio tamo ono gore...:)

cecen:
Novi Sad ima pobratima Niznij Novgorod iz Rusije. Zelite jos jednog pobratima? Naravno, moze! Mi cemo rado podrzati. Pogotovo ima iniciativa iz Novosibirska za pobratimljenje sa njekim Srpskim gradom.

Mi ovde gajimo tradicionalne simpatije prema rusima! :) Nemoj da se obazires na ove prodane duse...

Ako nagovorim Nevu mozda se i pojavimo в четверг в 18-00 Zeleznicka br.26

Aleksej_BASO:
E to moze, mislim salu na starnu nemam ja pojam ruski da pricam samo sam se malo salio tamo ono gore...:)

Mi ovde gajimo tradicionalne simpatije prema rusima! :) Nemoj da se obazires na ove prodane duse...

trazi se dobar poznavaoc ruskog jezika, plata odlicna, svi zainteresovani da prevedu temu, ziri ce kasnije pregledati sve radove, za sada osoba gore vodi sa 9,75, prosek ocene.

Aleksej_BASO:
Juuu nisam ovu temu ni vidiJo!!!

Sacu ja da ti prevedem!

Nesto Srbi Crnogorci ...

Konsolidacija to je valjda ujedinjenje ruske dijaspore (el mogu i ja tu? :) ) koordinacija delatnosti ruske mafije, oragnizacija reketa, nekih interesa i sta ti ja znam cega....

Neki informaciono obavestajni sistem :lol: OK i tu se uklapam :lol:

Ovoi je uputstvo za one koji budu imali problema sa zakonom! :wink:

Imaju i neku klub.....

Ovo je Jelenin telefon i mejl. :lol: A 59 je valjda neka ruska poza. :shock:

Ovo je adresa... :lol:

Aleksej_BASO:

Prijatelju, ja evo dadoh neopozivu ostavku a ti se prijavi na upražnjenu funkciju.
Bolje i da si na spisku moderatora nego banovanih a neshvaćenih umetnika...

A ovo sam ja :)

jasssrau0.jpg

Back