Sony ps5 igre

doppler

Veoma poznat
Moderator
Poruka
14.158
Preporuke za Sony ps5 igre ? Treba da nabavimo za decu pa šta da uzmemo od igara?
Ako je neko igrao sony PS koje igre valjaju za decu a i za odrasle?

Meni od vožnji deluje ok

Last of Us i RDR2 za odrasle, ako ima za PS5.

Za klince sigurno ima svasta.

Ako ima za PS5, uzmi nesto najbolje sto je igracka industrija stvorila u tom ozbiljnom smislu, Disco Elysium. Ta igra nije za balavandere, i mnogi ce da lupaju da to nije ni video igra, ali to je nesto najbolje u tom umetnickom smislu sto je ta industrija napravila, ako volis to.

Last of Us i RDR2 za odrasle, ako ima za PS5.

Za klince sigurno ima svasta.

Ako ima za PS5, uzmi nesto najbolje sto je igracka industrija stvorila u tom ozbiljnom smislu, Disco Elysium. Ta igra nije za balavandere, i mnogi ce da lupaju da to nije ni video igra, ali to je nesto najbolje u tom umetnickom smislu sto je ta industrija napravila, ako volis to.
Disco Elysium je na žalost R 18+ gledam nešto tu oko 7+

meni će biti i jedna previše , možda baš RDR2 ili neki Assassin's Creed.

moj klinja igra ovo na cetvorci

images

Disco Elysium je na žalost R 18+ gledam nešto tu oko 7+

meni će biti i jedna previše , možda baš RDR2 ili neki Assassin's Creed.
Za 7+ godina odlična igrica je Skylanders, (kupuje se sa portalom i figuricama - koje se menjaju . Koju postaviš na portal, on je učita , i onda si taj lik u igri) postoje i Skylandersi sa vozilima igrica, koje vozilo i lika staviš na portal , ono jeu igri. Naravno kupovina figura iziskuje stalno trošenje novca😁 ali na KP su povoljni.
zatim SlimeRancher vole klinci,
Minecraft (must have svaka kuća 😁)
A ako hoćete zajedno, nije loše Far cry 3 😁

Subnautica je isto lepa ko voli podvodni svet, smatraju je kao 'horor' igricom, nama nije, imaš creative mod za dete, a ti možeš survive mod, i opet zabava za obojicu. Zanimljiva .
Kao i Horizon zero

Days gone , ako volite zombije, pre nego Last of us.

Moji su voleli Skyrim, i sad ga ponekad odigraju.

Jel bi ti da igrica više vuče na dečije ili za odrasle ?

Imaš free da skineš Fortnite

Šalim se, ubili bi me da prodam, stvarno lepa igrica i figure.
Skini Slimerancher na laptop i isprobajte, i to je deci zanimljivo, ako prođe, kupite i to. Što samo ja da bacam pare ? 😂

Ako se napravi nalog izgleda da ima do 3 igre mesečno besplatno u ponudi za download.
Jedino što nema Srbija u ponudi pa ću morati da se registrujem na USA ili UK adresu.

Back