Sons Of Anarchy

Prve dve epizode u 4 sezoni su odlicne... Puno ubijanja! Drze se dobrog starog recepta. :D

Sons%20of%20Anarchy%20sm.jpg

Poslednja izmena:
Odlicna je peta sezona, ali ipak bih rekao malo previse brutalna, barem prema gledaocima. Mislim, prvo nateras ljude da se vezu za neke likove a onda ih eliminises. Ili kad ih ostavis da razmisljaju da li je neki lik uradio nesto ili nije, kao u ovom slucaju Tara. Sutter bas nema milosti. Ako se ovako nastavi, ne znam ko ce da ostane u zivotu u doglednoj buducnosti.

Mislim da ga Džeks neće ubiti već da će iskoristiti Đusija, tj. da će mu ovaj reći šta je čuo od onog lika, Frenkija i da će imati dokaze protiv Kleja, da je on komandovao Nomadima.
Ali serija me i onako iznenađuje pa je gotovo nemoguće predvideti šta će biti.

Nešto slično kao kada bih pogodio šta će se sledeće dogoditi u seriji Homeland.

Najave za sledecu sezonu. :)

Jimmy Smits je promovisan iz gosta u redovnog glumca u seriji, Donal Logue ce biti glavni protivnik Sonsa. Kim Dickens ce glumiti madam koja ce biti konkurencija Nerou i Jaxu, Bridget Regan ce biti prostitutka. C. Thomas Howell, CCH Pounder kao tuzilac i Steve Howey kao kolega bajker.

Stizu vesti o pojacanjima za poslednju sezonu.

Nova sherifica u Charmingu ce biti lepotica Annabeth Gish, radice dve serije koje gledam istovremeno SOA i The Bridge. :)

Marilyn Manson ce biti beli supremacista koji vuce konce svoje organizacije iz zatvora.

Robert Patrick ce se verovatno vratiti u nekom obliku, mozda ce cak imati i neku zasebnu bajkersku pricu.

Aaron Paul (Breaking Bad) je dobio poziv da glumi bajkera, ali jos nista nije sigurno.

Ni tuziteljka C.C.H Pounder nije sigurna jer snima NCIS.

Maggie Siff je nominovana za critics' choice nagradu za najbolju sporednu glumicu na tv-u. Izgleda da jos nisu spremni da je puste niz vodu u seriji, pa vec postoje neke najave da ce se radnja na pocetku nove sezone vratiti nekoliko nedelja u proslost zbog novih zapleta, tako da cemo verovatno gledati Maggie i u novoj sezoni.

Back