Samo tako ljudi, drago mi je sto tako puno ljudi zna da ceni dobre stvari. Pozdrav svim MetalkamA od Morgot-a iz Jovine (zadnja klupa do prozora u svakoj ucionici)!!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
vangelistexas:Elem amidza jel znas Saleta Gabrica, 86. ? Svira gitaru mnogo mnogo dobro
o da da,ma skroz im je dobar taj Winterheart's guild...a gravenimage mi se posebno svidjaSith Lord:...a zatim sam odsluso Graven image...
Dont_Break_The_Oath:Ali onaj horror, obrada Still Loving You od Scorpions,pa to samo dokazuje koliko su jadni muzicari jer ta pesma zahteva izuzetno sviracko umece koji Sonata prosto ne zna da dostigne.Jadan Rudolf Schenker sta je docekao da se od njegove pesme prave gluposti,a za I Want Out,nemam reci,Helloween bolje zajedno sa Scorpions da tuze Sonata Arctica zbog tih "obrada" jer ti finski klinci prosto ne znaju da sviraju.
$helobina:Don't brek the oath,ja ne znam koji je tvoj problem!Koliko sam primetila na svaku temu ti odgovaras negativnim komentarom,,,ne znam dal' ti je to neki "fazon" ( tipa "ajd da im lupam kontru!") il' ti to stvarno.U svakom slucaju,covece dosadio si i bogu i narodu...kad ces se vec jednom sloziti sa nekim?
Scorpions i Sonata ne mogu da se porede ni u kom smislu tako da to necu komentarisem.
P.S.ako budes odgovarao, nemoj mi molim te pametovati jer vec znam sta ces reci (napricao si se toga dovoljno!),,,u ostalom ne moras ni da odgovaras!
Sith Lord:...ali sta ti znas...uostalom...
Dont_Break_The_Oath:Sith Lord:...ali sta ti znas...uostalom...
znam mnogo mnogo vise o metalu nego svi ovde.
$helobina:Dont_Break_The_Oath:Sith Lord:...ali sta ti znas...uostalom...
Sto volim kad neko misli da sve zna....
Vidim da imas problem da prihvatis nove bendove i njihovu muziku,posto si zaostao u 80im...kao sto vec rekoh muziku iz 80ih NE MOZES da poredis sa danasnjom jer je stvarno neprevazidjena , ALI , danas takodje postoji mnogo dobrih bendova koji zasluzuju paznju i nisu nista manje vredni od onih ranije.
Face it!!!
Dont_Break_The_Oath:$helobina:Dont_Break_The_Oath:Sith Lord:...ali sta ti znas...uostalom...
Vidim da imas problem da prihvatis nove bendove i njihovu muziku,posto si zaostao u 80im...kao sto vec rekoh muziku iz 80ih NE MOZES da poredis sa danasnjom jer je stvarno neprevazidjena , ALI , danas takodje postoji mnogo dobrih bendova koji zasluzuju paznju i nisu nista manje vredni od onih ranije.
Face it!!!
Izvini,ali 90 su plodne godine za nove bandove i za nove projekte.
HammerFall,Pegazus,Primal Fear,pa onda najfamozniji band Force Of Evil skupljen od nekih bivsih clanova legendarnih Mercyful Fate.
A svi ti koji su nastali u 70,80,i dan danas postoje i zvuce bolje nego ikada.Novi album Judas Priest,Dio,Scorpions,U.D.O.,UFO,Saxon,su dokaz za to da su jos uvek na istom kvalitetu kao i ranije.
You face it!!!
Dont_Break_The_Oath:$helobina:Dont_Break_The_Oath:Sith Lord:...ali sta ti znas...uostalom...
Face it!!!
HammerFall,Pegazus,Primal Fear,pa onda najfamozniji band Force Of Evil skupljen od nekih bivsih clanova legendarnih Mercyful Fate.
A svi ti koji su nastali u 70,80,i dan danas postoje i zvuce bolje nego ikada.Novi album Judas Priest,Dio,Scorpions,U.D.O.,UFO,Saxon,su dokaz za to da su jos uvek na istom kvalitetu kao i ranije.
You face it!!!
$helobina sto se ti nerviras...$helobina:Dont_Break_The_Oath:$helobina:Dont_Break_The_Oath:Sith Lord:...ali sta ti znas...uostalom...
Face it!!!
You face it!!!
Covece,,,kad ces vec jednom shvatiti da uopste ne poricem da su ti tvoji legendarni bendovi izbledeli...bas naprotiv.
I ako su 90te bile plodne zasto onda ne bi mogle i kasne 90te i 2000te pa sve do sad?!?
Ako cemo po tvome ,,onda si ti jedan od pristalica onog cuvenog "rock'n'roll je mrtav!".God damn it!
Sith Lord:$helobina sto se ti nerviras...$helobina:Dont_Break_The_Oath:$helobina:Dont_Break_The_Oath:Sith Lord:...ali sta ti znas...uostalom...
Face it!!!
You face it!!!
Covece,,,kad ces vec jednom shvatiti da uopste ne poricem da su ti tvoji legendarni bendovi izbledeli...bas naprotiv.
I ako su 90te bile plodne zasto onda ne bi mogle i kasne 90te i 2000te pa sve do sad?!?
Ako cemo po tvome ,,onda si ti jedan od pristalica onog cuvenog "rock'n'roll je mrtav!".God damn it!![]()
P.S. moram a napomenem i broken![]()
Sith Lord:...did i said broken?