$helobina
Zainteresovan član
- Poruka
- 130
Dobro peoplesi,treba mi vise informacija o ovoj grupi,,tipa: koju vrstu muzike tacno sviraju? odakle su? koliko imaju albuma? and such and such.Uglavnom sve sto znate o njima
Thanx
Thanx
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Imaju 3 studijska albuma i cini mi se jedan live..... i brdo onih singlova ili kako se vec zovu.... da imaju dosta albuma, ali ono prerade.... i tako.... ko sto morrison_babe rece Finci, ugledaju se na Stratovarius.... i tako.. sta te jos zanima?morrison_babe:Paaa znam da su finci.Mislim da imaju 2 albuma.I sviraju Power metal a uzor su im Stratovarius
)))))

Courtney:Power :mrtav:
mortishaaa:Imaju 3 studijska albuma i cini mi se jedan live..... i brdo onih singlova ili kako se vec zovu.... da imaju dosta albuma, ali ono prerade.... i tako.... ko sto morrison_babe rece Finci, ugledaju se na Stratovarius.... i tako.. sta te jos zanima?morrison_babe:Paaa znam da su finci.Mislim da imaju 2 albuma.I sviraju Power metal a uzor su im Stratovarius![]()
koliko ja znam sviraju od 1996.. od kod\g meseca ne znam$helobina:mortishaaa:Imaju 3 studijska albuma i cini mi se jedan live..... i brdo onih singlova ili kako se vec zovu.... da imaju dosta albuma, ali ono prerade.... i tako.... ko sto morrison_babe rece Finci, ugledaju se na Stratovarius.... i tako.. sta te jos zanima?morrison_babe:Paaa znam da su finci.Mislim da imaju 2 albuma.I sviraju Power metal a uzor su im Stratovarius![]()
Hvala vam!
Zanima me dal ima neki sajt na internetu gde mogu da skinem neki mp3 od njih i od kada tacno sviraju?
za mp3 pogledaj na njihovom sajtu.. mozda mozes koju pesmu da skines.. ne znam stvarno da ti kazem :wink:
Ovde niko ne ide naLuthien:Courtney:Power :mrtav:
E!?! :? :?
Taj smajli se stavlja kad ti je nesto bljak kao sto je meni powermetal 8) Sonata Arctica je oskrnavila Fade to black,stvarno ne znam sta im je to trebalo... :x
evo ja cu :wink:Courtney:Ovde niko ne ide naLuthien:Courtney:Power :mrtav:
www.yumetal.comTaj smajli se stavlja kad ti je nesto bljak kao sto je meni powermetal 8) Sonata Arctica je oskrnavila Fade to black,stvarno ne znam sta im je to trebalo... :x
Ako neko zeli da me ubedi u suprotno,na raspolaganju sam vam,saljite mi diskove :wink:![]()
![]()
8)
mortishaaa:evo ja cu :wink:Courtney:Ovde niko ne ide naLuthien:Courtney:Power :mrtav:
www.yumetal.comTaj smajli se stavlja kad ti je nesto bljak kao sto je meni powermetal 8) Sonata Arctica je oskrnavila Fade to black,stvarno ne znam sta im je to trebalo... :x
Ako neko zeli da me ubedi u suprotno,na raspolaganju sam vam,saljite mi diskove :wink:![]()
![]()
8)
nego... pa naravno da niko ne ide tamo.. tamo idu samo pozeri 8)

me toobojana miletic:mortishaaa:evo ja cu :wink:Courtney:Ovde niko ne ide naLuthien:Courtney:Power :mrtav:
![]()
8)
nego... pa naravno da niko ne ide tamo.. tamo idu samo pozeri 8)
Da, tamo idu pozeri kao sto sam ja!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()

CCCCCCCCCCaaaaaaaaaaaaaooooooooooo , morti, sta radis!!!mortishaaa:
:wink: :wink: HIIII!!!!!!!!!bojana miletic:CCCCCCCCCCaaaaaaaaaaaaaooooooooooo , morti, sta radis!!!mortishaaa:
Onomad u domu omladine sam bila malo sludjena, ako znas na sta mislim...tako da mi je zao sto nisam mnogo blejala sa vama...![]()
![]()
![]()
:wink: :wink:
Pisi mi...
nego... kako ti je bilo
ops:

Petak 13. May Result Dom Omlkadine (klub), Hala Sportova Stranglersi,Nedelja 15. Hit nedelje,Dom Omladine,dodji obavezno :wink:morrison_babe:Dajte bre vi.....obavestite i mene kad ima neka dobra svirka u Beogradu da dodjem sa drustvom.U ovom glupom Novom sadu se nista ne desava![]()
![]()
Petak 13. May Result Dom Omlkadine (klub), Hala Sportova Stranglersi,Nedelja 15. Hit nedelje,Dom Omladine,dodji obavezno :wink:morrison_babe:Dajte bre vi.....obavestite i mene kad ima neka dobra svirka u Beogradu da dodjem sa drustvom.U ovom glupom Novom sadu se nista ne desava![]()
![]()
Stranglersi verovatno nece bitiCourtney:Petak 13. May Result Dom Omlkadine (klub), Hala Sportova Stranglersi,Nedelja 15. Hit nedelje,Dom Omladine,dodji obavezno :wink:morrison_babe:Dajte bre vi.....obavestite i mene kad ima neka dobra svirka u Beogradu da dodjem sa drustvom.U ovom glupom Novom sadu se nista ne desava![]()
![]()
Stranglersi verovatno nece bitiCourtney:Petak 13. May Result Dom Omlkadine (klub), Hala Sportova Stranglersi,Nedelja 15. Hit nedelje,Dom Omladine,dodji obavezno :wink:morrison_babe:Dajte bre vi.....obavestite i mene kad ima neka dobra svirka u Beogradu da dodjem sa drustvom.U ovom glupom Novom sadu se nista ne desava![]()
![]()
uglavnom je u ex-dzungli