Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ok...i sta si obisao? ima sta da se radi tamo par sati?bio sam letos u somboru par dana sluzbeno.
lep grad.
hvala tisuper za klopu je fijaker klub.
dobro...a da li sem centra ima sta konkretno videti? ili neko mesto eventualno pored? neki lepi park...setaliste...?Знам Сомбор напамет. Има доста старих здања што се архитектуре тиче. Нажалост,што се провода тиче нула и то дупла. Мртав град тотално.
Имаш лепо шеталиште према Апатину. Сомборци га зову "канал". Ненормално је дугачко,па има да се прошета доста. Такође имаш пар ресторана и кафића,поред вода,леп амбијент. Ето,можда бих ти то препоручио. Фијакер је обична комерцијала.dobro...a da li sem centra ima sta konkretno videti? ili neko mesto eventualno pored? neki lepi park...setaliste...?
Izvini sto te cimam, stvarno planiram tamo za vikend...gde je sada tu na mapi taj kanal?Имаш лепо шеталиште према Апатину. Сомборци га зову "канал". Ненормално је дугачко,па има да се прошета доста. Такође имаш пар ресторана и кафића,поред вода,леп амбијент. Ето,можда бих ти то препоручио. Фијакер је обична комерцијала.
Појма немам гледајући мапу. Кад кренеш из центра према Апатину,прођеш базен и са десне стране долази "канал" како га зову тј то шеталиште. На крају крајева питаш некога у центру,упутиће те. Колима је близу.Izvini sto te cimam, stvarno planiram tamo za vikend...gde je sada tu na mapi taj kanal?
Pogledajte prilog 1021422
a onda....zaboravila da slikam Sebesfok carduUzivela se previse...
![]()
Dobro je pa si ti uslikao
hvalaPre dve godine bila sam u Somboru, ne mogu da se setim koja predstava je bila na repertoaru Narodnog pozorišta ( mislim 'Tenor na zajam', nisam baš sigurna), tu priliku sam iskoristila da posetim izložbu povodom 110. godina pesme 'Santa Marija Dela Salute' , izložba posvećena životu Laze Kostića.
Slikala sam, naravno, ali sve slike su mi ostale zarobljene i prethodnom telefonu.
Priložiću prilog povodom spomenute izložbe naziva ' Tad moja vila preda me granu...'
Ovom prilikom za sve one koji vole Sombor, postaviću sajt 'Ravnoplov', na kojem je detaljno prikazana izložba.
Na ovom sajtu se može upoznati Sombor, svi znameniti ljudi, građevine, običaji...
https://www.ravnoplov.rs/tad-moja-vila-preda-me-granu-izlozba/