Somatoline kozmetika ili ...

gospodarica

Domaćin
Poruka
4.421
Somatoline kozmetika je pocela i kod nas da se reklamira sto po TV-u to i po apotekama, i sada kada vam nesto treba tog tipa obicno vam preporucuju od somatoline koja uopste nije jeftina.

Nocna krema od 450ml je koliko sam videla u jednoj apoteci 5240 din. i traje mesec dana.

Da li je neko koristi preparate ove kozmetike i da li je imao iskustva?

Koje su vasa misljenja i da li vredi , ili su samo bacene pare , i prodavanje magle kao i za mnogu kozmetiku ?

Da li neko ima predlog za nesto bolje i efikasnije ?

I meni stalno govore da probam Somatoline kozmetiku.
Strasno mi je skupa. Mada ako je nesto dobro i efikasno, ne treba stedeti, pogotovo ako je kozza lica i tela u pitanju.
Bar da daju neke testere da mozemo to ``cudo`` da probamo... ovako ne smem da rizikujem.
Da imam novca pa hajde i da probam, ali posto ga nemam dovoljno ;) (novca nikad dosta, kao ni ljubavi!), koristim ono sto sam vec koristila, prija mi, to je Eucerin za mesovitu kozu sa Hijaluronom protiv bora, a i Eucerin je skup, ali ipak ne toliko. Meni Eucerin krema traje oko tri meseca, ne stavljam je stalno, jer kozza mora malo i da se odmara...

Cim budem solventna, probacu Somatoline.
Nadam se da ce se neko naci da napise koju rec o Somatoline kozmetici, posto i mene jako zanima...

Back