- Poruka
- 377.750
Da li ste nekada putovai sami i kakva su vam iskustva?
Ako ste putovali solo..da li imate neki savet?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da li ste nekada putovai sami i kakva su vam iskustva?
Pogledajte prilog 1709649
Mnogo puta. Iskustva uglavnom odlična.Da li ste nekada putovai sami i kakva su vam iskustva?
Mnogo puta. Iskustva uglavnom odlična.
Savet je da se ne brinete "kako će vas gledati" u društvu, istražite destinaciju unapred da se bolje organizujete i uživate u 100% vašem vremenu.
P.S. Nije svaka destinacija za solo letovanja.
moj pasos ne dajem nikada nikomeМного пута.
Увек ми је било лепо.
Није ме било брига да ли ме неко гледа ни а који начин.
на одмор сам ишао због СЕБЕ а не других.
Од савета само један...
чувајте увек пасош на рецепцији а никада код себе
чак и ако кажу да можете да га задржите
и наравно увек понесите бар хиљаду евра на које заборавите да имате
злу не требало...
Nije to za svakoga, pogotovo ne za onu vrstu ljudi, koji su naučili da se oslanjaju na druge. Ja lično inače uživam u samoći. Volim naravno i društvo, ali mi prija i samoća.Nisam, al bih volo.
Savršena za solo putnike.Tajland, Filipini?
U kojem pogledu? Misliš vjerovatno na muški rod?Savršena za solo putnike.
To je inače bio put na more. Prosto mi nije leglo. I zaista, sledeće putovanje je bilo sa nekim i već je bilo mnogo bolje iskustvo.Bio sam ovog leta na solo putovanju. Tako se pogodilo da niko od mojih prijatelja nije bio u mogućnosti da ide sa mnom. Putovao sam u mesto gde sam već bio i gde poznajem ljude. Ali ipak, nije mi se preterano dopala ta varijanta. Jeste, razgovaram tu i tamo sa ponekim tokom dana, ali su večeri i noći samotne. Sledeći put idem ili sa nekim ili ne idem uopšte.
jesam dosta u skorije vreme, nikakav bauk... jedino što ti za kompletniji doživljaj na putovanjima često treba neko pa se nekad osetiš malo usamljeno,Da li ste nekada putovai sami i kakva su vam iskustva?
Savršena za solo putnike.
Sam ne volim da putujem duze od 5 dana, imas dosta agencija koje nude putovanja za jednu osobu tj ides sa tzv solo grupom gdje su svi sami, moji prijatelji su putovali tako i bilo im je super. Ne znam da li kod nas postoje takve opcije.Na Tajlandu sam sam putovao, upoznas isto ljude koji sami putuju.Da li ste nekada putovai sami i kakva su vam iskustva?
Dva puta i nikad vise ... Stranac si jednostavno prema svima ... Neki ce da gledaju cudaka u tebi .. ali ako je covek izrazito jak i komunikativan, onda bi mogao da uspe u smislu da mu se isplati putovanje,ali i tada je problem, jer niko ne voli nametljivce pa i spontane razgovore ako se to produzi...moras prihvatiti cinjenicu da si sam ili sama... Jedino ako je cilj putovanja samo da se odmoris onda je to ok, ali obicno to nije jedino.Da li ste nekada putovai sami i kakva su vam iskustva?
Leki, potrudi se umnožiš putovanja, da vidiš da ljudi, naročito mladi ne gledaju nikoga kao čudaka, da poštuju tvoju privatnost, ali ako s osmjehom i dobrom voljom pristupiš, otkrićeš jedan novi svijet, neposrednosti, volju za komunikacijom, spremnost da pomognu, upute, objasne.Dva puta i nikad vise ... Stranac si jednostavno prema svima ... Neki ce da gledaju cudaka u tebi .. ali ako je covek izrazito jak i komunikativan, onda bi mogao da uspe u smislu da mu se isplati putovanje... Jedino ako je cilj putovanja samo da se odmoris onda je to ok, ali obicno to nije jedino.
lapsi, ...nemoj da mesas soping, kafane, diskoteku, kafic, ples sa putovanjima ... to su razlicite stvari ...Leki, potrudi se umnožiš putovanja, da vidiš da ljudi, naročito mladi ne gledaju nikoga kao čudaka, da poštuju tvoju privatnost, ali ako s osmjehom i dobrom voljom pristupiš, otkrićeš jedan novi svijet, neposrednosti, volju za komunikacijom, spremnost da pomognu, upute, objasne.
Ja i u svojoj zemlji sama idem u šoping, sjednem u kafanu da se odmorim i osvježim, popričam s prodavačicom, blagajnicom, nasmiješim se djetetu u prolazu i razmijenim par kurtoaznih rečenica, sa majkom u kafani obavezno sa konobarom komentarišem vremensku prognozu, ostavim bakšiš, te sljedeći put kada dođem i naručim nešto za jesti, on se onako šeretski nakrivi kaže, nemoj to, ovo bi trebala, svježe je.
Do tebe je to kakav je svijet, a ne do svijeta!