1DaL
Iskusan
- Poruka
- 5.531
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisi, nisi...
Ja dajem 200 evra da je ova dodirljiva sledeca Afrodita...![]()
Verujem u ono što vidim u šolji, ali WC šolji.
Pitam se kakva će da bude budućnost, pogledam dole, i eto mi odgovora...
Da li ste se nekada tripovali (ili se jos tripujete) u soljicu kafe..?
Secam se da dok mi je jedna likusa gledala u solju,nisam mogla da obuzdam jako lupanje srca kada mi je rekla da me moj bivsi dragi ne voli
Haha ..nego da li volite to?da li verujete?
dvaput sam na silu popila, i sve mi je dobro tetka izgatala.
a nishta nije znala shta mi se deshava tad u ljubavnom zivotu.
da li je izmishljala,ili stvarno vidjela... ne znam.
ne vjerujem puno u to sve, ali dobro je za zezanje.![]()
Ne verujem u nikakvu vrstu astrologije....Da li ste se nekada tripovali (ili se jos tripujete) u soljicu kafe..?
Secam se da dok mi je jedna likusa gledala u solju,nisam mogla da obuzdam jako lupanje srca kada mi je rekla da me moj bivsi dragi ne voli
Kako komeja ne mislim da je zivot surov-barem ne nama,u ovim godinama,i u modernom drustvu.
Jedini problemi koji nas muce susocijalne prirode-inace,ne moramo da brinemo ni o tome sta cemo da jedemo,sta cemo da pijemo,ni da li cemo docekati sutra.
Zivot vise nije prezivljavanje.
jedina muka je u tome sto,kao sto je Andric rekao(ne bih znala da citiram),u svom filozofiranju o zivotu,mnogi ljudi zaborave da zive.
Koja je svrha zivljenja ako znas sta ce sutra da se desi
Nego,
daleko od toga da su to "bapske price" , podaci o predvidjanju sudbine iz lista caja, kafe i slicno datiraju uz vremena drevne Kine prvo, a posle i Rimljana, pretpostavljam onda i jos par drugih naroda, samo sto su se oni toga latili kad bi hteli da vide prvenstveno ishod bitke, sto je i logicno kad vidimo da su Rimljani praktikovali predikciju iz solje kafe, ali su okretali solju i za predvidjanje licne prirode. Dakle, uglavnom sve neki narodi sa zavidnim pedigreeom![]()
Gledanje u solju je umece kome se mnogo znacaja pridavalo kroz istoriju, u ovom vremenu tehnike i nauke nema neku slavu i tako i treba da bude - prirodan sled, ali je deo kulture i tradicije nekoliko naroda, pa s toga je glupo klasifikovati ga ko bapsku pricu.
Ista stvar ko s astrologijom onda. Sve se javljaju suvi polustrucnjaci sa cvrstim ubedjenjima i teorijama.
pijem tursku samo kad neko kaze da ume da gleda...
meni zanimljivo da slusam tog nekog, uglavnom nista nije istina, ali je dobro zezanje![]()