Mali čičak
Stara legenda
- Poruka
- 77.633
Mm ne kuva.
Ja kuvam svaki dan
Ja kuvam svaki dan
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mm ne kuva.
Ja kuvam svaki dan
Bitna stvar. Deca vec od 13-14 godina treba da znaju da spremaju.
Mi medu zovemo Dzejmi Oliver. Razumem te skrozХрану чешће спрема Џена, али ионако смо обоје знали да куХамо још док смо били соло.
Син је с 4-5 година имао куХарски трип(занимљиво да се девојчице никад нису интересовале за ову вештину!), патио је од тога да испржи јаја, скува сутлијаш, гриз, чак да нама или гостима скува кафу.
Мсм онако кратак једва је погледом добацивао до равни шпорета, муке смо имали да га одговоримо и држимо подаље и кад неко од нас спрема храну, иначе сав би се испеко.
Kako i koliko često kuha vaš muž/dečko i koliko je to jestivo? Da li je (ako kuha) ostavio sve uredno ili vam to kuhanje presedne?
Za one koji imaju decu, da li ste ih naučili da spremaju osnovne obroke i da li ostave urednu kuhinju za sobom?
Koliko kvalitetno iskoristite to slobodno vreme koje zbog solidarnost u kućanskim obavezama ostaje samo za vas?
Je l se dopisujete s ljubavnikom ili prijateljicama, čitate li knjigu ili spavate/lezite?
Znate li da po nekim statističkim pokazateljima kuhanje, priprema i razmišljanje o namirnicama ženi u mnogclanoj (4+) porodici oduzme između jedne petine i jedne četvrtine vremena koje mimo spavanja ima svakog dana? Znaci, i najbrza za tri obroka dnevno, ponekad desert i prosjecno rasporedjenu sedmicnu nabavku, te spremanje posuđa nakon obroka gubi minimalno 2 sata svakog dana.
Znamo da su žene sa Krstarice Super žene, dajte da vidimo da li većina vas za to sve potroši pola sata, izjasnite se![]()
Ne mora bas da zna rucak da spremi ali treba da pomaze roditeljima. To vazi za sve kucne poslove. Ovako imamo zene od 20 i kusur godina koje ponosno izjavljuju da ne znaju da kuvaju jer ih majke nisu ucile. "Cero ima vremena, uzivaj dok mozes. Kad se udas onda ces morati."
za te pare i ja bi kuvo!)))))
- - - - - - - - - -
kolko uzimas za ruke?)))))
Kako i koliko često kuha vaš muž/dečko i koliko je to jestivo? Da li je (ako kuha) ostavio sve uredno ili vam to kuhanje presedne?
Za one koji imaju decu, da li ste ih naučili da spremaju osnovne obroke i da li ostave urednu kuhinju za sobom?
Koliko kvalitetno iskoristite to slobodno vreme koje zbog solidarnost u kućanskim obavezama ostaje samo za vas?
Je l se dopisujete s ljubavnikom ili prijateljicama, čitate li knjigu ili spavate/lezite?
Znate li da po nekim statističkim pokazateljima kuhanje, priprema i razmišljanje o namirnicama ženi u mnogclanoj (4+) porodici oduzme između jedne petine i jedne četvrtine vremena koje mimo spavanja ima svakog dana? Znaci, i najbrza za tri obroka dnevno, ponekad desert i prosjecno rasporedjenu sedmicnu nabavku, te spremanje posuđa nakon obroka gubi minimalno 2 sata svakog dana.
Znamo da su žene sa Krstarice Super žene, dajte da vidimo da li većina vas za to sve potroši pola sata, izjasnite se![]()
Ova Modesti u svaki post mora da ubaci sex.![]()
Zaboravila sam da napisem - neprikladno za domacice!![]()
Čim sam videla da je bacila ono testo na pod, odmah sam pljunula u ekran i otišla na pdf. ekonomija.
...i sad ne znas recept za "solidarnost".![]()
![]()