milsu
Domaćin
- Poruka
- 3.167
Pretpostavljam da se Solcoseryl gel više ne proizvodi, ne razumem zašto. Da li se ipak može još negde pronaći? I da li postoji eventualno neka zamena?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I ja se pitam jer gde god sam onlajn našla piše da nema u proizvodnji ...a ptreban mi jePretpostavljam da se Solcoseryl gel više ne proizvodi, ne razumem zašto. Da li se ipak može još negde pronaći? I da li postoji eventualno neka zamena?
![]()
Ima ga kao zamenaPretpostavljam da se Solcoseryl gel više ne proizvodi, ne razumem zašto. Da li se ipak može još negde pronaći? I da li postoji eventualno neka zamena?
![]()
Pretpostavljam da se Solcoseryl gel više ne proizvodi, ne razumem zašto. Da li se ipak može još negde pronaći? I da li postoji eventualno neka zamena?
![]()
Zdravo,ja Imam isti Problem mucim se vec 3 meseca nikako da zaraste,i nefidipinsku Mast Sam koristila i nista.Trazila Sam solcoseryl mast nema je nigde.Da Li bi Mi mogla molim Te reci gde Su ti pravili TU Mast i infuzije gde Si primala.Hvala unapredJa ga trenutno koristim zbog analne fisure, mucim se 3 meseca , koristila sam i botox inekcije a san mast su mi napravili i putem infuzije solcoseryl
Zdravo,ja Imam isti Problem mucim se vec 3 meseca nikako da zaraste,i nefidipinsku Mast Sam koristila i nista.Trazila Sam solcoseryl mast nema je nigde.Da Li bi Mi mogla molim Te reci gde Su ti pravili TU Mast i infuzije gde Si primala.Hvala unapred