Solcoseryl gel i eventualna zamena?

• Začetnik teme Začetnik teme milsu
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

milsu

Domaćin
Poruka
3.167
Pretpostavljam da se Solcoseryl gel više ne proizvodi, ne razumem zašto. Da li se ipak može još negde pronaći? I da li postoji eventualno neka zamena?

SOLCOSERYL-GEL-640x640.jpg

Ja ga trenutno koristim zbog analne fisure, mucim se 3 meseca , koristila sam i botox inekcije a san mast su mi napravili i putem infuzije solcoseryl
Zdravo,ja Imam isti Problem mucim se vec 3 meseca nikako da zaraste,i nefidipinsku Mast Sam koristila i nista.Trazila Sam solcoseryl mast nema je nigde.Da Li bi Mi mogla molim Te reci gde Su ti pravili TU Mast i infuzije gde Si primala.Hvala unapred

Na prostoru bivše Jugoslavije, konkretno u Makedoniji, kompanija Alkaloid AD iz Skoplja je proizvodila Solcoseryl rastvor za injekcije po licenci MEDA Pharmaceuticals Switzerland GmbH.

Međutim, nema dostupnih informacija koje ukazuju na to da se Solcoseryl gel trenutno proizvodi u zemljama bivše Jugoslavije. U Srbiji, na primer, Solcoseryl gel se uvozi i distribuira preko predstavništva MEDA Pharmaceuticals Switzerland GmbH u Beogradu.

Dakle, Solcoseryl gel se proizvodi u Švajcarskoj i Nemačkoj, a u zemljama bivše Jugoslavije se uvozi i distribuira, bez lokalne proizvodnje ovog specifičnog oblika leka.
Zdravo,ja Imam isti Problem mucim se vec 3 meseca nikako da zaraste,i nefidipinsku Mast Sam koristila i nista.Trazila Sam solcoseryl mast nema je nigde.Da Li bi Mi mogla molim Te reci gde Su ti pravili TU Mast i infuzije gde Si primala.Hvala unapred

Back