Neko ?Još malo pa mi ističe dolar,pa bih postavila novi za 2020/2021 Ako bi neko imao volje da mi malo protumači)))

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Neko ?Još malo pa mi ističe dolar,pa bih postavila novi za 2020/2021 Ako bi neko imao volje da mi malo protumači)))
Astroworld demo, verzija na engleskom. Ali otvara samo tekuci, nema onaj naredni od rodjendana.Može li nekako da napiše kako i u kom programu se otvara Solarni horoskop??
I od mog nistapropade ovaj solar nacisto...desila se odredjena obuka za jeda posao i to je sve...zaista sam apaticna...kako ste narode...?
Moze li neko da baci pogled na moj solarni, hoce li biti nekog pomaka na polju posla?![]()
propade ovaj solar nacisto...desila se odredjena obuka za jeda posao i to je sve...zaista sam apaticna...kako ste narode...?
Bratjo i sestre, jel ce da mi svane na poslu 2021? Ili ce jos vise da se smraci?
![]()
Meni baš upada u oči konjunkcija Sunca i Meseca na solarnom MC.
Ovo je realno solar koji pada u vreme mladog Meseca, s tim što je u ovom slučaju Mesec spaljen ali odlazi od Sunca.
Saturn i Jupiter su okcidentalni u solarnoj karti, tj ovo je njihova poslednja faza u toku jedne godine kada Sunce prilazi konjunkciji sa njima, ta faza se naziva "helijački zalazak planeta". S obzirom da su u pitanju hronokatori i superiorne planete a obe su u solarnom 10. a natalnom 7. one najčešće donose završetak neke faze. Treba da pratiš trenutak kada ove planete budu aktivirane kroz neki lunar.
Venera, koja je vladar natalnog 10 polja je takođe u svom zalasku.
Skoro sve planete, izuzev Meseca i Merkura su u svojoj poslednjoj fazi. Moguće je da ćeš u ovoj solarnoj godini završiti sa mnogim stvarima, problemima, a takođe je moguća promena statusa, u smislu partnerstva, kao i selidba, jer je dosta planeta skoncentrisana u 6. i 7. polju.
Odlicna analiza, faze planeta se cesto zanemaruju, a jako su bitne
Ima li kakvo značenje u solaru položaj solarnog Mjeseca u Ribama na 5 stupnja, a koji je na vrhu solarne sedme kuće ,ima konjukciju s postnatalnom solarnom eklipsom na 6 stupnja Riba 9.natalna kuća?
Meni baš upada u oči konjunkcija Sunca i Meseca na solarnom MC.
Ovo je realno solar koji pada u vreme mladog Meseca, s tim što je u ovom slučaju Mesec spaljen ali odlazi od Sunca.
Saturn i Jupiter su okcidentalni u solarnoj karti, tj ovo je njihova poslednja faza u toku jedne godine kada Sunce prilazi konjunkciji sa njima, ta faza se naziva "helijački zalazak planeta". S obzirom da su u pitanju hronokatori i superiorne planete a obe su u solarnom 10. a natalnom 7. one najčešće donose završetak neke faze. Treba da pratiš trenutak kada ove planete budu aktivirane kroz neki lunar.
Venera, koja je vladar natalnog 10 polja je takođe u svom zalasku.
Skoro sve planete, izuzev Meseca i Merkura su u svojoj poslednjoj fazi. Moguće je da ćeš u ovoj solarnoj godini završiti sa mnogim stvarima, problemima, a takođe je moguća promena statusa, u smislu partnerstva, kao i selidba, jer je dosta planeta skoncentrisana u 6. i 7. polju.
Hvala Oli.
Baš upada u oči, skoro sve su u zalasku, osim Merkura koji je opet sa Marsom u kvadratu.
Ovde bi baš od koristi bile profekcije pa da vidimo koja je LOY.
To mi je u solaru koji će biti aktualan u 2.mj 2021.,ja gledam puno unaprijedPostavi karte ako zelis
Uglavnom se gleda prenatalna solarna eklipsa, nisam jos cula da neko gleda postnatalnu
Mozete meni pogledati?unapred zahvaljujemPromene u sferi posla i zarade u vezi nečega što može biti u inostranstvu ili na nekoj visokoj školi/fakultetu. Stelijum u 6. solarnoj sa Plutonom govori o nekoj korenitoj promeni u toj sferi. Solarni Mesec prelazi preko Plutona u 6. natalnoj, aktivira ga i donosi sigurnu promenu. Verujem da je to nešto što priželjkujete.
Nadam se da ću završiti, pogotovo sa ovim poslom s kojim se zlopatim, i koji me toliko unesrećio..
A zna se kad jarčevi nisu srećni na poslu, da nisu srećni uopšte..
Selidbu već planiram za sledeću godinu..
Što se tiče partnerstva vidim da ima nešto..
Ovo bi nešto tajno moglo da bude zbog solarnog Marsa u 12 polju?
Šta je LOY
I kako da to odradim?
Da,moguće je, jer 12.polje je ono gde se nešto krije, ali tu zna biti i puno muke....
Ništa bez muke za jarca, za sve mora da se napati prosto neverovatno..![]()