Solarijum???

jellenity

Početnik
Poruka
1
Imam 16 god. i mnogo sam blijeda.I u licu i po tijelu, a ne volim baš da se sunčam.Pa me zanima da li bih ja mogla/smjela ići u solarijum? Koliko puta trebam ići? I koji su ovdje najbolji?

Izadji malo napolje treniraj nesto , hrani se bolje . Solarijum i suncanje ostecuje kozu, tako da osobe koje to rade dobijaju bore pre vremena . Sunce ma koliko nam je drago zna i da bude stetno. Ne bi se javljalo crvenilo na telu da je telu ugodno od sunca . Oprez , preko leta na sunce samo posle 4

Imam 16 god. i mnogo sam blijeda.I u licu i po tijelu, a ne volim baš da se sunčam.Pa me zanima da li bih ja mogla/smjela ići u solarijum? Koliko puta trebam ići? I koji su ovdje najbolji?

Osobe mlađe od 18 godina ne treba da koriste solarijum, bar se toga svaki renomirani kozmetički salon pridržava. Kao i onoga -ne koliko ti želiš i zamišljaš-nego na osnovu tipa kože ti odrede minutažu. Zatim ne bi trebalo u tom periodu nikakve antibiotike da piješ npr, kao i štošta još (bez parfema na telu, mleka, koječega kada ideš na kvarcanje...)
U principu, ako imaš tip kože 1, solarijum nikako nije preporučljiv, bez obzira na godine.

sta ce ti to u zivotu...
za stetnost solarijuma i sve ostale info imas na netu...
inace bledilo ume bas da bude simpa samo ako vec ides u solarijum gledaj da to nije iz nekog kompleksa koji ti je nabila okolina..

Да, соларијум може повредити ако превише за то. Стога, морамо бити опрезни да се брине о кожи. Срећно вам!:)

Back